Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans finalvärd i Sälen är den konstintresserade Maud. Hon hoppar upp i skotersadeln och delar med sig av lite tips. På kvällens meny står bland annat älgmedaljong med tumpotatis och chokladmousse med smak av konjak

Svensk matlagningsserie från 2018. Sälens onsdagsvärd är spelmannen Anders, som till vardags är ambulanssjuksköterska. Morgan får åka med på en ambulansfärd som han sent ska glömma. Anders bjuder på lokala specialiteter som fesk a flöjtgrät och Vasaloppspannacotta

Svensk matlagningsserie från 2018. Sälenveckans andra värd är den våghalsiga Jennifer. Det blir både fartfylld skidåkning och dödsföraktande pulkastunts. Jennifer bjuder på bland annat rostas toppad med salsiccia-krisp och chokladbrownies med lemon curd-grädde

Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans första värd i Sälen heter Emil och han tar oss med på både draghundsåkning och tjäderjakt. Man får hoppas att jaktlyckan är god eftersom att det står tjäderfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås på menyn

Svensk matlagningsserie från 2018. Inte nog med att det är finaldags. Det är dessutom det 1000:e programmet!. Värd för jubileumet är läraren Rozann och det kommer att bli en riktigt flärdfull kväll. Måltiden består av rätter som coconut shrimp cake och romglass med smak av kanel

Svensk matlagningsserie från 2018. Det är lillördag i Stockholm och värd för kalaset är mäklaren Lheif och vi får följa med på både lägenhetsvisning och spinningpass. Till middag serverar han rödtunga Walewska med hummer & champinjoner och äggtoddy med konjak

Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans första värd i Stockholm är bryggmästaren Michael. Han har bryggt alldeles egen öl som han serverar till kvällens middag. Menyn består av spännande smaker som Ceviche på egenfångad hälleflundra Västerbottensostglass med hjortron

Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans finalvärd på Öckerö är underhållsteknikern Bengt som i det närmaste verkar ha dille på att polera både bilar och båtar. Även menyn är välputsad och innehåller rätter som Oxfilé med klyftpotatis och Bengansås samt hallonmousse

Svensk matlagningsserie från 2018. Det är dags för final i Kristianstad och för värdskapet står Catarina som jobbar i gårdsbutik. Hon tränar med sitt volleybollag och bjuder på en meny bestående av rätter som soppduo med smak av skog och rot samt bräserade oxkinder med sherrysås