Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2018. Nynäshamnsveckans finalvärd heter Marie och är ett riktigt Halv åtta-fan, när hon inte sitter bänkad framför Sveriges mest underhållande program är hon ute i skogen eller i trädgården. Marie bjuder på ostkorgar med skaldjursröra och tiramisu

Svensk matlagningsserie från 2018. Finspångsveckans andra värd är fransteknikern Klara. Vi får gå på både skönhetsbehandling och kuslig promenad i spökskogen. Klara bjuder sina gäster på bland annat hemmagjord pasta med räksås och hallon- och lakritsglass i chokladskål

Svensk matlagningsserie från 2018. Den här veckan befinner vi oss i Finspång där den första middagsvärden heter Marcus. Han tar oss med på en jakttur och delar med sig av sina snickerikunskaper. Jakttemat går igen även i menyn som innehåller rätter som soppa på egenfångade kräftor och hjortfilé med svamprisotto

Svensk matlagningsserie från 2018. Finalvärd i Arvidsjaur är ingen mindre än undersköterskan Linda. Hon lägger mycket tid på sina naglar, och när det är gjort dresserar hon sina katter på ett lyckosamt sätt. Det bjuds på vilt i form av älgfilé med hasselbackspotatis och dessutom banoffee med krämig kola

Svensk matlagningsserie från 2018. Det är dags att besöka frisören och hundmassören Evelina. Hon är frisör till yrket och friluftsmänniska i sinnet. Menyn hon bjuder på har norrländska influenser. Det blir älgfilé till varmrätt och kanelpannacotta som serveras med hjortronsoppa

Svensk matlagningsserie från 2018. Första värden i Arvidsjaur är före detta hårdrockaren Micke. Jakt och fiske en stor del av Mickes liv, vilket lyser genom hans meny när det bjuds på ren- och räktoast till förrätt samt röding- och abborresoppa till varmrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Plats för le grande finale denna vecka är hemma hos försäljningschefen Peter, som på fritiden gärna kliver upp på hästryggen. Han kröner denna Stockholmsvecka med sin torskrygg med blomkålsmos till varmrätt och créme brulée till efterrätt

Svensk matlagningsserie från 2018. Onsdagsvärd i Stockholm är AIK-aren Amel, som gärna spenderar sin lediga tid i lugnet i sin kolonistuga. Det blir mat både från norra Afrika och södra Stockholm med bland annat het soppa med smaker från Marocko till varmrätt och Gullmarsviss till efterrätt