Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Andra personen i Falkenberg att bjuda på middag är byggmästaren Ulf. Han bjuder på halstrad pilgrimsmussla med champagneskum toppad med löjrom, färsk pasta med svamp-och tryffelsås som serveras med entrecôte. Till efterätt blir det karamelliserad banan flamberad i rom.

Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Falkenberg ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är frisören Sara. Hon bjuder gästerna på kräfttoast med pepparrotsost och löjrom, baconfyllda lövbiffsrullader som serveras med ugnsbakad potatis och till dessert blir det en citron- och limekaka med vispgrädde.

Svensk matlagningsserie från 2015. Finalen i Lund hålls hemma hos juriststudenten Cornelia. Hon bjuder på tarteletter med räkstuvning, oxfilé med pommes duchesse och till efterrätt blir det paj. Efter middagen är det dags att avslöja vem av de fyra tävlande som kammar hem veckans vinst.

Svensk matlagningsserie från 2015. Andra värden i Lund är Carina. Hon bjuder gästerna på en asiatisk sallad med mango och koriander, fläskfilé som serveras med en potatissallad och till efterätt bjuds det på rabarberpaj med glass.

Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Lund ska bjuda varandra på middag och först ut är frisören Bassir. Han bjuder på en meny som består av auberginsafari, black & white rullader och saffransglass med smak av rosvatten.

Svensk matlagningsserie från 2015. Pensionären Bosse är den andra värden i Södertälje. Hans meny består av kantarelltoast med bacon, smörstekt gösfilé med ansjovissmör som serveras med tomat och purjolök och till efterrätt blir det glass med rabarberfyllning.

Svensk matlagningsserie från 2015. Undersköterskan Petronella står för den sista middagen i Halmstad. Hon bjuder bland annat på sparris till förrätt och en diamantmousse till efterrätt. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra Halmstadborna som kammar hem veckans vinst.

Svensk matlagningsserie från 2015. Tredje värden i Halmstad är språkläraren Houda. Hon serverar gästerna zucchinisoppa med parmesan, marockansk oxtagine som serveras med valnötter och aprikoser. Som avslutning på måltiden blir det en saffranspannacotta.