Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Malmös tisdagsvärd är entreprenören Curt-Anton som visar sina färdigheter i lerduveskytte och konstverk på sig själv. För gästerna startar kvällen med sambrering samt explicita bilder av värden, innan de hugger in på en Stenbeck special

Svensk matlagningsserie från 2021. Denna vecka står Malmö på menyn, och första värdinnan är Lise-Lott. Vi får följa med henne till jobbet som ”director of operations”, vilket innebär att hon kvalitetssäkrar hotell, men också när hon visar hur man dunkar i basket

Svensk matlagningsserie från 2021. Arbogas fartfyllda final äger rum hemma hos elkonstruktören Sebastian, men innan matlagningen blir det en tur med mountainbiken. Han bjuder på stekta pilgrimsmusslor med jordärtskockskräm som följs av en smashburgare

Svenskt matlagningsserie från 2019. Det är sista dagen i Bollnäs och finalen går av stapeln hos montören Lars som har två mycket intelligenta hundar. Hundiversitet nästa?. Kvällen till ära bjuder Lars på räkbakelse med ostkrokskoss och helstekt oxfilé med hasselbackspotatis. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Det är onsdag i Bollnäs och vi ska få komma hem till den pensionerade mästerfiskaren Astrid. Ikväll får vi följa med och se om hon har fiskelyckan med sig. Som den sanna fiskeentusiast hon är serverar hon Regnbågslax à la Astrid till huvudrätt. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans första värd i Bollnäs är frisören Johanna som har sina islandshästar, sitt jobb och sin älskade natur på ett och samma ställe. Hon bjuder på en imponerande meny med rådjursrygg och baconinlindad potatismos med gorgonzolasås till huvudrätt. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans tredje värd i Luleå är läraren och konstnären Annh. Hon tycker om att mysa med sin hund och vara kreativ i sin ateljé. På menyn står grönpepparfilé med hasselbackspotatis och åkerbärsparfait med havreflarn och grädde. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Ikväll ska vi till dansglada pensionären Leena som gillar att gasa på när hon kör scooter. Gästerna utforskar hennes hemliga trappnedgång och på menyn står det avokadomousse med räkor och havtornspannacotta med vit choklad. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Måndagsvärd i Luleå är brandingenjören Samuel. Han är en riktig friluftsälskare och tar säkerhet på största allvar. Det bjuds på stekt röding med räkskum till förrätt och ren med palsternackskräm och pumpapuré till varmrätt. ,