Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra personer i Norrtälje bjuder varandra på grillmiddagar och först ut är bonden Per Ivar. Han bjuder på spare ribs med smak av körsbärsrök och kyckling med mangosalsa och till dessert blir det helgrillad brasiliansk ananas.

Svensk matlagningsserie från 2016. Den tredje värden i Malmö är prästen Stefan. Han bjuder på kantarellsoppa med portvin och ugnstekt rostbiff med hasselbackspotatis som serveras med rödvinssås och glaserad syltlök. Till dessert blir det kaiserschmarrn, en österrikisk variant av pannkakor.

Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra Malmöbor ska bjuda varandra på middag och först ut är Vanessa. Hon bjuder på zucchini- och quinoasallad och baby back ribs som serveras med kubanska bönor och ris. Till efterrätt blir det sötpotatispaj.

Svensk matlagningsserie från 2016. Finalen i Oskarshamn hålls hemma hos Vita. Hon bjuder på en tjeckisk kycklingsoppa med nudlar, vitlöksmarinerade rakare som serveras med rödkålssallad och tartarsås. Till dessert blir det chokladfrestelse. Efter måltiden avslöjas vem som kammar hem veckans vinst.

Svensk matlagningsserie från 2016. Den tredje värden i Oskarshamn är Star Wars-älskaren Magnus. Han bjuder på moules marinières och côtes grillées cajun som serveras med potatisgratäng. Till dessert blir det fondant au chocolat med cognac, grädde och bär.

Svensk matlagningsserie från 2016. Den andra värden i Oskarshamn är Hakeem. Han bjuder på het lamsoppa med samosa och lammfilé med saffransris som serveras med tomatsås. Till efterrätt blir det en vit chokladmousse med limemarinerade hallon och valnötter.

Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra personer i Oskarshamn ska bjuda varandra på middag och först ut är Angelica. Hennes meny består av rostbiff på smørrebrød och till varmrätt blir det skogens konung från Röstorp som serveras med kantarellsås. Till efterrätt blir det saltströsslad brownie med vit chokladparfait.

Svensk matlagningsserie från 2016. Marstrand. Finalen i Marstrand hålls hemma hos Jan Erik. Han bjuder bland annat på glaserade revbensspjäll som serveras med ugnsbakade rotfrukter och glöggkokta päron till efterrätt. Efter måltiden avslöjas vem som kammar hem veckans vinst.