Svenskt matlagningsserie från 2019. Tisdagsvärd är Cai som gillar att vara ensam i skogen – och tur är det, för det är där han håller sina månatliga surströmmingsmiddagar. Denna kväll står det lyckligtvis annat på menyn tex fyllda älgfärsbiffar och yoghurtglass
Etikett: Halv åtta hos mig
Svenskt matlagningsserie från 2019. Den numera lediga sjuksköterskan Mona öppnar veckan i Hedemora. Och som ledig har hon nu all tid att shoppa, hjälpa till att bära hästhinder och vara med i Halv 8 såklart! Till mat blir det jordärtskockssoppa samt rådjurssadel
Svenskt matlagningsserie från 2019. Agroteknikern Malin avslutar veckan i Tidaholm och visar oss runt på gården och berätta vilka djur hon brukar äta och inte. Denna kväll bjuder hon på fjällkobiff till varmrätt och kalvdans till dessert
Svenskt matlagningsserie från 2019. Museipedagogen Per brinner så mycket för gamla föremål att han var tvungen att skaffa en äkta, fungerande Tidaholm-brandbil till sin samling. Utöver historielektionen så visar han oss hur man lagar toast Vättern och hjortfilé med potatisgratäng
Svenskt matlagningsserie från 2019. På tisdag besöker vi fastighetsförvaltaren Peter som har samlat Tidaholms hejarklack för favoritlaget Liverpool. När bollen rullar över till köket så fixar han räkbakelser toppade med ostbågar och älgfärsbiffar
Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans sista middag är hos hussäljaren Carl som i sitt hem omger sig med talanger i form av en fotbollsintresserad dotter och en musikalisk hund. Till middag bjuder Carl på hjort doublé samt flamberade äpplen
Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans sista middag är hos hussäljaren Carl som i sitt hem omger sig med talanger i form av en fotbollsintresserad dotter och en musikalisk hund. Till middag bjuder Carl på hjort doublé samt flamberade äpplen
Svenskt matlagningsserie från 2019. Onsdagsvärd i Alingsås är Susanne och att det är svårt att lära gamla hundar att sitta blir tydligt när hennes hund ska visa vad hon går för. Kvällens meny består utav senapsroulader följt av varma päron med toscaknäcke
Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckan i Alingsås fortsätter med Joakim som värd. Han tycker om att jaga och fast han inte tillåts ha sina jakttroféer i huset, så är gästerna mer än välkomna att njuta av hans vilttoast med gravad rådjursfilé och sedan ryggbiff av dovhjort