Agenda – Del 13 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 13 av 18. Nu växer kritiken inom Kristdemokraterna mot partiets ledare Göran Hägglund. Vilket ansvar har han för partiets tillbakagång i valet? Reportage och studiointervju med Göran Hägglund (KD). Brister bostadsbubblan? Tunga ekonomer med Riksbankschefen i spetsen varnar för att svenskarna lånar för mycket. Sverige är ett få europeiska länder där bostadspriserna inte fallit sen finanskrisen. Reportage från Köpenhamn där priserna fallit med 30 procent, medan malmöborna aldrig haft högre priser. I ett nytt mönstersamhälle i Stockholm förväntas nyinflyttade gå på bo-skola för att lära sig leva miljövänligt och hälsosamt. Hur mycket social fostran klarar vi av? Programledare: Anna Hedenmo. Även i SVT1 senare i dag, SVT2 22/11 och SVT2 24/11. Textat sid. 299.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.