Agenda – Del 17 av 17

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 17 av 17. Vad kommer vi att prata om 2011? I Agendas sista sändning för året tittar utrikesminister Carl Bildt (M) och språkröret Maria Wetterstrand (MP) i kristallkulan och samtalar om vilka som blir de viktigaste frågorna i världen och här hemma. Vänsterpartiet blir mindre för varje val och interna kritiker kräver både ny politik och ledning. Intervju med partiledaren Lars Ohly (V). Programledare: Anna Hedenmo. Även i SVT1 senare i dag, SVT2 20/12 och SVT2 23/12. Textat sid. 299.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *