Agenda – Del 3 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler verkligen nära att inleda en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över...

Fördjupande samhällsprogram. Del 3 av 18. I nästan tjugofem år satt en man som var både blind och stum bunden med händerna på ryggen på ett vårdhem. Efter ett nödrop från personalen stoppades övergreppet den här veckan. I studion stf generaldirektör Håkan Ceder, Socialstyrelsen. Hur mycket ska religionen få styra? På kursen i svenska för invandrare krävde en grupp ortodoxa muslimer att alla kvinnor skulle sitta bakom skärmar i klassrummet – och skolan sa ja. Först efter flera år lyckades skolan få kvinnor och män att sitta blandade. Debatt mellan Katri Linna, Diskrimineringsombudsman och Dilsa Demirbag-Sten, författare. Vilket parti är grönast? Debatt mellan Maria Wetterstrand (MP) och Maud Olofsson (C). Programledare: K-G Bergström. Även i SVT1 senare idag, SVT2 6/9 och SVT2 8/9. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *