Agenda – Del 4 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler verkligen nära att inleda en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över...

Fördjupande samhällsprogram. Del 4 av 18. Debatt om den senaste tidens vårdskandaler med äldreminister Maria Larsson (KD) och vårdpolitiska talesmannen Ylva Johansson (S). Hammarby Fotbolls tränare Michael Borgqvist berättar i studion om hoten som fick honom att hoppa av. Justitieminister Beatrice Ask (M) och Thomas Bodström (S) möts i en debatt om kriminalpolitiken. Har svenska folket fått det sämre eller bättre de senaste fyra åren? Agenda presenterar en ny SIFO-undersökning. I studion finansminister Anders Borg (M). Programledare: K-G Bergström. Även i SVT1 senare idag, SVT2 13/9 och SVT2 15/9. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *