Agenda – Del 5 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 5 av 18. Vilken påverkan kommer Sverigedemokraterna att ha på svensk politik? Agenda har rest till Danmark och pratat med Danskt Folkeparti. Debatt mellan Jonas Sjöstedt (V) och Johan Pehrson (FP). Intervju med Cas Mudde, holländsk expert på högerextrema partier. Reportage om Sverigedemokraterna i Region Skåne där partiet redan varit vågmästare. Efter Socialdemokraternas katastrofval – reportage och samtal om partiets smärtsamma omprövning med de nya kriskommissionärerna Anna Johansson (S) och Ardalan Shekarabi (S). Dessutom: Intervju med tidningen The Guardians politiska kommentator Polly Toynbee om brittiska Labours nyvalde partiledare. Programledare: Karin Hübinette. Även i SVT1 senare idag, SVT2 27/9 och SVT2 29/9. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *