Agenda – Del 6 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 6 av 18. Åklagare och domare hotas och skräms att hoppa av – vad blir konsekvenserna för den svenska rättssäkerheten? Åklagaren Barbro Jönsson, vars hem utsattes för ett bombattentat, diskuterar med justitieminister Beatrice Ask. Allt fler svenskar får barn genom surrogatmammor utomlands. Ett praktiskt sätt för barnlösa att bli föräldrar eller en slags prostitution där fattiga kvinnor säljer sina kroppar? Reportage och debatt. ”Man får inte 500 000 000 vänner utan att skaffa sig fiender på vägen” – citatet är hämtat från den kommande filmen om Facebook – en film som inte kommer att ses av grundaren Mark Zuckerberg. Programledare: Anna Hedenmo. Även i SVT1 senare idag, SVT2 4/10 och SVT2 6/10. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *