Agenda – Del 8 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 8 av 18. Statsminister Fredrik Reinfeldt i stor intervju. Peter Wolodarski, DN, och Nisha Besara, Dagens Arena, analyserar. Jérôme Kerviel är skyldig banken 49 miljarder kronor och har fått skulden för hela den franska finanskrisen – men har ändå blivit idol. Det pågår ett valutakrig mellan USA och Kina. Vad kan det få för konsekvenser? I studion Cecilia Hermansson, chefekonom Swedbank och Roger Bergqvist, chefekonom SEB. Kläder och stil blir allt viktigare – för politiker och alla andra. Och nu räcker det inte längre att vara välklädd, personligheten måste också synas. Hur många klarar det? Programledare: Anna Hedenmo. Även i SVT1 senare idag, SVT2 18/10 och SVT2 20/10. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *