Ensam mamma söker – Del 12 säsong 4

Det sista valet ska göras och för några av mammorna är beslutet otroligt svårt. Men andra befinner sig i ett kärleksrus och kan inte hindra glädjetårarna från att bryta fram när känslorna äntligen får flöda fritt. – Jag älskar dig, viskar en nyförälskad kille till sin käresta. Linda har hela tiden haft starka känslor för Christian, men Janne nyttjar sin sista chans att fånga Lindas hjärta genom att åka med henne till en hemlig strand. Frågan är dock om inte Christians sista dejt, där han och Linda äter middag under bar himmel, ändå tar priset. – Det här är det vackraste och mest romantiska jag varit med om i hela mitt liv, säger Linda lyckligt. Petras hjärta stals tidigt av charmören Christoffer, men frågan är om han lyckas skapa samma trygghet för henne som rolige Daniel. – Ska jag behöva jaga dig? Det är ju du som ska jaga mig, säger Petra till Christoffer under deras sista dejt. Emma har en enorm beslutsångest. Hon har hittat passionen med Andreas, men har också starka känslor för Jimmy som dessutom känns mer stabil som person och därför är hennes sista val otroligt svårt. Killarna är däremot helt övertygade: – Jag tycker att jag passar bättre ihop med Emma, säger Jimmy. – Jag har aldrig upplevt så här starka känslor förut, säger Andreas. Avsnitt 12 av 12.

Ensam mamma söker sänds på TV3

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *