Ensam mamma söker – Del 12 säsong 5

– Jag har träffat världens bästa kille. Känslorna kan äntligen släppas fram i offentlighetens ljus när det är dags att göra det slutgiltiga valet. I Ungern är stämningen mellan Mys killar spänd eftersom Victor och Conny inte pratar med varandra. – Man är ju görsvartsjuk, säger en av dem. Conny bjuder ut My på en sista dejt och visar upp nya sidor av sig själv. När valet slutligen ska göras är My säker på sin sak. – Jag är kär. Jag tror att jag har träffat någon som jag ser mig själv med ganska långt fram i framtiden. Hannah går på en sista dejt med Johan i Marocko. Dagen efter måste hon göra sitt val. Robert eller Johan. – Det känns ju nu som att det är en person som vunnit mitt hjärta. Jag har hittat honom, säger hon. Martin tar med sig Therese på en romantisk sista dejt innan valet. – Jag blir bara mer och mer förvirrad. Allting bara snurrar nu, säger Martin. – Jag skulle mer än allt vilja vara Martins flickvän, säger Jane. Avsnitt 12 av 12

Ensam mamma söker sänds på TV3

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *