Ensam mamma söker – Del 8 säsong 5

FREDAGSMYS, KYSSAR OCH ÖVERNATTNING NÄR MY, HANNAH OCH MARTIN HÄLSAR PÅ – Det är ju något mellan mig och Johan, det tycker jag verkligen att det är. Jag känner mig trygg, han är äldre… det känns som att han kan passa in i mitt liv. Hannahs vistelse hemma hos Johan i Örebro har varit lyckad. Frågan är om nästa man, Rasmus, kan överträffa Johans överdådiga uppvaktning. – Han har någon konstig makt över mig den där pojken. My beger sig till Göteborg för att hälsa på hemma hos Viktor, som bor hemma hos sina föräldrar. Han har inte glömt att My tvingade honom att klättra utför ett stup på minisemestern i Mölle och han har förberett en gruvlig hämnd. – Jag märker att han är kär, säger Viktors syster. Hannah pussar Johan adjö och åker vidare hem till dottern Juvinas favoritkille Rasmus som bor i Uddevalla. – När han öppnade dörren i den där jeansskjortan Rasmus, då var det verkligen… Han är mysig på något sätt. Martin åker hem till Marie utanför Stockholm. Där väntar fredagsmys med chips och film tillsammans med Maries barn. När Martin tackar för sig får han ett oväntat telefonsamtal från avhopparen Therese… Avsnitt 8 av 12.

Ensam mamma söker sänds på TV3

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *