Nip/Tuck – Del 1 av 9

Nip/Tuck - En oroväckande perfekt drama utspelar sig i en södra Florida plastikkirurgi centrum, McNamara-Troja, centrering runt två läkare som äger den. Sean McN...

Sista omgången av Ryan Murphys mörka drama om plastikkirurgerna Sean McNamara och Christian Troy. Del 1 av 9: Dan Daly. Christian och Sean vinner ett prestigefullt pris för betydande insatser inom yrket, och det verkar för en stund som om de glada dagarna är tillbaka. Men Christian bedrar i hemlighet Kimber med en inredningsdesigner, som han till råga på allt gör med barn. Sean får ljuga för Kimber för att rädda Christians äktenskap medan hans egna sexuella eskapader straffar sig direkt. Även i SVT24 27/5.

Nip/Tuck - Säsong 4Sex. Förförelse. Fettsugning. Den prisbelönta, gränslösa skalpellserien Nip/Tuck eggar till nöje…och till debatt om vad plastikkirurgi kan och inte kan göra för oss människor. Dylan Walsh och Julian McMahon spelar de två plastikkirurgerna och bästa kompisarna vars glamorösa South Beach-praktik är rena rama svängdörren för deras fåfänga patienter. I fjärde säsongen tampas de med en liga som handlar med organ, och nya excentriska patienter. Eller vad sägs om en buktalare som vill se ut som sin talande docka? Serien gästas av celebriteter som Jacqueline Bisset, Larry Hagman, Alanis Morissette, Mo’Nique, Rosie O’Donnell, Brooke Shields och många andra. Boxen med 5 discar är fylld till brädden med spänning, överraskningar, chocker och stjärnor.

  • Dylan Walsh
  • Julian McMahon
  • Roma Maffia
  • John Hensley
  • Kelly Carlson

Nip/Tuck sänds på SVT1 | IMDB

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *