Paradise Hotel – Del 40 säsong 2

Paradise Hotel - Paradise Hotel är en amerikansk reality-TV-program som sändes på Fox 2003, MyNetworkTV och Fox Reality Channel under 2008. I showen, en grupp av enski...

Tiden är äntligen inne för finalen och de gäster som fortfarande slåss om segern och en kvarts miljon kronor är tämligen lugna. – För mig är inte den största grejen att stå i final, utan att jag gjort det här på mitt sätt, säger en av finalisterna. – Jag trodde aldrig att man kunde bli en bättre människa av att vara med i Paradise Hotel, men det har jag blivit, säger en annan. Snart märks trots allt en viss nervositet hos de tävlande. Vem ska egentligen ta hem segern i Paradise Hotel och vinna en kvarts miljon kronor? Del 40:40

Paradise Hotel sänds på TV6

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *