Poirot – Del 2 av 4 säsong 2009

Poirot - Poirot är en brittisk serie som ger liv åt Agatha Christies belgiska detektiv Hercule Poirot (spelad av David Suchet), vars sleuthing hör främst under...

Del 2 av 4. Poirot reser till Dover för att hjälpa sin vän, löjtnant Colin Race som försöker lösa två fall samtidigt. Det ena fallet han undersöker är hans flickväns död och det andra en kvinna som befunnit sig på en mordplats.

Poirot - Korten på bordet & Den försvunna gruvan & Mysteriet i CornwallKorten på bordetPoirot ställs inför en förbryllande utmaning när han tackar ja till en bjudning hos Shaitana, ettöversvallande societetslejon. Men tillställningen förvandlas till en mordutredning när Shaitana hittas död. Inspelad: 2006. Den försvunna gruvanNär Poirot gör bankärenden berättar bankdirektören att han väntar på en man från Kina som ska sälja en karta som visar var en övergiven silvergruva finns. När sedan Wu Ling hittas död nära Red Dragon-kasinot i hamnen, hoppas kommissarie Japp kunna spränga en narkotikaliga som han varit på spåren under flera år.Mysteriet i CornwallTill Poirots stora förtret kommer han för sent till Cornwall för att förhindra Mrs Pengelleys död. Hon hade bett om hans hjälp eftersom hon misstänkte att hennes make försökte förgifta henne. Efter några inledande förhör, är Poirot säker på att Mrs Pengelley inte blev mördad av sin man och beger sig på jakt efter den egentlige mördaren.

  • David Suchet

Poirot sänds på TV4 | IMDB

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *