Etikett: Cougar Town

Jules har sömnproblem men hittar inget botemedel. Grayson blir skadad i en roller hockeymatch. Andy känner sig väldigt kärleksfull kring Alla hjärtans dag men Ellie smiter undan.

Jules behöver en karriärförändring när hon tröttnar på fastigheter, och Bobby inleder en ny satsning när han börjar sälja hamburgare från en bil.

Jules börjar pussa alla vännerna hejdå för att de ska veta hur mycket de betyder för henne. Bobby lyckas ganska bra med att dejta en het veterinär, till en början, och grannen Tom slutar plötsligt dyka upp vid fönstret.

Alfapet är inte Jules favoritspel, hon föredrar högljudda spel – och sex. Ellie och Laurie inser att Grayson låter Jules bestämma allt. Bobby tröttnar på att vara den som snyltar på andra och skaffar en annan identitet.

Grayson hamnar i onåd hos nyblivna hustrun Jules. Ellie och Laurie samarbetar för att göra Jules glad igen och Bobby bestämmer sig för att lära Travis att vara man.

Grayson klagar på att hans liv är som filmen ”Måndag hela veckan” eftersom gänget dyker upp samma tid varje dag vid Jules hus, och han tröttnar på det obefintliga privatlivet och övertalar Jules att fly till Napa med honom. (forts fr föregående avsnitt).

Grayson klagar på att hans liv är som filmen ”Måndag hela veckan” eftersom gänget dyker upp samma tid varje dag vid Jules hus, och han tröttnar på det obefintliga privatlivet och övertalar Jules att fly till Napa med honom. (forts i nästa avsnitt.