Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Tisdagens värd är Joanna som ursprungligen är från Polen. Joanna tycker om att vara i naturen, men vi får även följa med i hennes andliga hem där hon förklarar hur reikihealing funkar. Till förrätt serveras det awanturka och till varmrätt bigos

Svensk matlagningsserie från 2021. Katrineholmsveckan startar hos bonden Tom som presenterar några av lamm. Gästerna får mata boskapen innan de själva bjuds på den lite ovanliga delikatessen rökt bäver till förrätt, som följs upp av dovhjortsrygg med hasselbackspotatis

Svensk matlagningsserie från 2021. Det är final i Motala och programmeraren Jani som står för värdskapet. Denne dataexpert gör ett djupdyk i Vättern, och sedan blir det en rundtur i Baltzar von Platens smarta hus. Gästerna får bjuds på oxfilé på planka samt en glassbomb till dessert

Svensk matlagningsserie från 2021. Det blir italienskt när vi besöker onsdagens värdinna, barnskötaren Jennie. Denna picknickälskande falska blondin älskar att fota hemstaden Motalas sevärdheter. På menyn står ramslökspesto och parmainlindad kycklingfilé

Svensk matlagningsserie från 2021. Tisdagens värd är ”Calle med C” vi får följa med på en radiosändning och digga den bästa rockmusiken från 60-talet. Sen ställer han han sig vid spisen och svänger ihop en festlig middag bestående av räksallad, fläskfilé och en tickande sötbomb

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckan i Motala startar hos socionomen Emma, som visar hur man går loss med en slägga på ett traktordäck. Gästerna får sen hjälpa till med renoveringen av hennes hus innan de hugger in på smörstekt vit sparris och dovhjort

Svensk matlagningsserie från 2021. Det är veckofinal hos filmarbetaren Edvin, en badfantast som till vardags även roar sig med gamla kinesiska träningsformer för att få sinnesro. Gästerna gör en trädgårdssyn och bjuds en spansk variant av strömming och grillad tomahawk

Svensk matlagningsserie från 2021. Kvällens värdinna är marknadschefen Victoria, som älskar att gå så mycket att hon till och med har ett löpband vid skrivbordet. Gästerna får kika över huvudstaden innan de serveras på godsaker som exempelvis kungskrabba och tagliata på ryggbiff

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckans andra värd är den portugisiska sprintern Safira som bjuder på bläckfisk till förrätt vilket ser ut att göra gästerna lite nervösa. Till efterrätt blir det en fruktsallad som verkar vara långt ifrån den hederliga fruktstunden vi är vana vid