Etikett: Halv åtta hos mig

Kvällens värd är Stockholms alldeles egna Mary Poppins, nannyn Noélmi. Noélmi bjuder gästerna på Samosas till förrätt och till varmrätt serveras kokoskyckling med grönsaker och friterat Naanbröd.

Först ut att bjuda på middag är frilansmusikern Lennart. Han är en fena på allt från piano, gitarr och dragspel.Till förrätt serverar Lennart en klassisk gubbröra och till varmrätt Dovhjortsbiffar med potatismos, picklad gurka och viltsås.

Det vankas final i Falkenberg, och Halv åtta hos mig ska avgöras hemma hos scenografen, Arduino. Menyn ser ut som följande: Parmigiano de melanzane och caprese till förrätt, och falsk jordgubbstiramisu till efterrätt.

Lill-lördag och dagen innan final spenderas hos idrottaren Amanda. Hon har fått ihop en riktigt galopperande meny, där det serveras knaperstekt röding med primörer till varmrätt, och jordgubbscheesecake med limecurd till efterrätt.

Idag beger vi oss till jobbonären, Madeleine. Till förrätt serveras frasvåffla med stenbitsrom, färskost och rödlök. Till varmrätt serverar hon lammytterfilé med råstekt potatis.

Den här veckan befinner vi oss i Falkenberg, och då passar vi på att inleda veckan hos mekanikern, Hugo. Hans meny består bland annat av smash burger till varmrätt och cheesecaketårta till efterrätt.

Finalen i Stockholm äger rum hos dalkullan och violinisten Amus Kerstin. Hon bjuder in oss till en privat konsert i självaste konserthuset. Till förrätt serveras en len svampsoppa och till varmrätt blir det regnbåge med Sandefjordså.

Onsdagsvärd är ingenjören Johan. Hur många köksmaskiner behövs egentligen för en Halv åtta-middag? Johan serverar grillad havskräfta med skogschampinjoner såväl som örtrullad lammentrecote och citroncréme.

Kvällens värd är Stockholms alldeles egna Mary Poppins, nannyn Noélmi. Noélmi bjuder gästerna på Samosas till förrätt och till varmrätt serveras kokoskyckling med grönsaker och friterat Naanbröd.

Veckans första värd är ingenjören och italienaren Riccardo. Det spelas fotboll med Stockholms bästa italienska fotbollslag och det blir genuin mat så det förslår, eller vad sägs om Parmigiana di Melanzane, Salcicciaragu och Semifreddo. Prego!