Svensk matlagningsserie från 2015. Tredje värden i Halmstad är språkläraren Houda. Hon serverar gästerna zucchinisoppa med parmesan, marockansk oxtagine som serveras med valnötter och aprikoser. Som avslutning på måltiden blir det en saffranspannacotta.
Tagg: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2015. Andra värden i Halmstad är frisören Lasse. Han bjuder gästerna på gubbröra, fisk som serveras med citronsås och till efterrätt blir det en chokladmousse.
Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Halmstad ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är officeren Magnus. Han bjuder på en salmon cheescake med löjrom, brisketburgare och lemonpie.
Svensk matlagningsserie från 2015. Finalen i Lidköping hos hemma hos Robin. Hans meny består av Sjötorps guld på vitlöksbröd, kronhjort och citronkladdkaka. Efter måltiden avslöjas vem som kammar hem vinsten i Lidköping.
Svensk matlagningsserie från 2015. Tredje värden i Lidköping är Amanda. Hon bjuder gästerna på räkcocktail, smördegsinbakad fläskfilé och en efterrätt med influenser från 80-talet.
Svensk matlagningsserie från 2015. Andra värden i Lidköping är hotelldirektören Mikaela. Hon serverar gästerna halstrade pilgrimsmusslor, lammytterfilé med potatis- och getoststrudel och till efterrätt serveras en crème brûlée med bär.
Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Lidköping ska bjuda varandra på middag och först ut är whiskeyälskaren Joakim. Han bjuder på en meny som består av ostomelett med löjrom och renröra, pärlhöna på svartkålsbädd och till dessert blir det äppelpaj.
Svensk matlagningsserie från 2016. Finalen i Norrtälje hålls hemma hos hudterapeuten Christine. Hennes grillmiddag består av pizza, laxknyte och äpplen. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra grillmästarna som kammar hem veckans vinst.
Svensk matlagningsserie från 2016. Den tredje värden i Norrtälje att bjuda på grillmiddag är Ewa. Hon grillar mignon och havskräftor. Till efterrätt blir det flamberade jordgubbar.