Svenskt matlagningsserie från 2019. Sist ut i Laholm är syslöjdsläraren Karin som ger prov på sina snickarkunskaper och passar på att pitcha ett helt eget tv-program. Hennes eventuella tv karriär börjar i alla fall här med att hon lagar torskrygg till varmrätt
Etikett: Halv åtta hos mig
Svenskt matlagningsserie från 2019. På onsdagen är det Tirthas tur att bjuda på middag. Han och hans familj har flyttat från Nepal till lilla Laholm. Denna onsdag lär han oss hur man lagar nepalesisk lammgryta och en gajarko haluwa
Svenskt matlagningsserie från 2019. Patricia i Laholm dansar på tisdag bort föreställningen att ekonomer ska vara stela. Och de som säger att ogräs är oätligt får faktiskt äta upp sina ord. Gästerna bjuds på skaldjursbakelse följt av dovhjortsfilé
Svenskt matlagningsserie från 2019. Först ut i Laholm är kulturarbetaren Peter och hos honom får vi se resultatet av att ge en trädgårdsextremist 3000 kvadratmeter mark. Om gästerna hittar in till matbordet så bjuds de på risotto med fläsksida och därefter mangomousse
Svenskt matlagningsserie från 2019. Final i Kramfors hos brandmannen Joel som ska släcka gästernas törst med sin brandtema-meny. Till varmrätt serveras eldig oxfilé och till dessert blir det en glassbomb med brinnande schweizisk maräng
Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckan i Kramfors fortsätter med livsnjutaren Tina som identifierar sig spirituellt med vargar och har därför ett hem helt fullt av dem. På menyn står det älgfilégryta och kvällen avslutas med blåbärsglass och chokladkaka
Svenskt matlagningsserie från 2019. På tisdag träffar vi pensionsrådgivaren Mahmood som stolt glider runt i sin bil och lyckas charma en kollega till en dejt. Men det får bli en annan dag för denna kväll har Mahmood tre andra dejter som han ska bjuda på kyckling cordon bleu
Svenskt matlagningsserie från 2019. Välkomna hem till egenföretagaren Lena i Kramfors! På sin fritid gillar hon att motionera på rullskidor, men det där med att bromsa…?. Äsch, det kan man lära sig sen. I köket bjuds det på wonton-tacos och rostbiff med hasselbackspotatis
Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans final avgörs hos Pelle som älskar att bygga och skapa i trä. Och allt han behöver är lite bensin och sin trofasta motorsåg. Till kvällens middag får sågen dock vila när det tillreds en skogssvampsoppa som följs av en porterstek