Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2016. Marstrands andra värd är frisören Frida. Hon bjuder på skinka, fetaostcréme och päron till förrätt. Till varmrätt blir det kyckling, mos och sås. Desserten består av kakor, glass och rabarber.

Svensk matlagningsserie från 2016. Fyra personer i Marstrand ska bjuda varandra på middag och först ut är Calle. Han bjuder gästerna på vitlöksgratinerade havskräftor och torskrygg som serveras med fisksås och pilgrimsmussla. Till efterrätt blir det kanelbakade äppelklyftor.

Svensk matlagningsserie från 2016. Schlagerveckans sista värd är Anne-Lie. Hon bjuder bland annat på gravad röding med dillsallad, renfilé med syltade trattkantareller och chokladtryffelterrin. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra schlagerälskarna som kammar hem veckans vinst.

Svensk matlagningsserie från 2016. Den andra värden under schlagerveckan är Alexander. Han älskar schlagerdivor vilket märks av hans meny som består av La dolce vita, skogens läckerdiva med smörslungade kantareller och ugnsgratinerade glamourpäron.

Svensk matlagningsserie från 2016. Finalen i Stockholm hålls hemma hos Ture. Han bjuder på kräftsoppa och grillat lamm som serveras med rotfruktsgratäng med rödvinssky och till efterrätt bjuds det på en chokladdröm. Efter måltiden avslöjas vem som kammar hem veckans vinst.

Svensk matlagningsserie från 2016. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen.

Svensk matlagningsserie från 2016. Den tredje värden att bjuda på middag i Kalix är Janne. Han bjuder gästerna på tunnbröd med löjrom, gräddfil och lök och älgfärsbiffar med mandelpotatismos som serveras med gräddsås och lingon. Till efterrätt blir det knäckfyllda äpplen.