Etikett: Halv åtta hos mig

Svenskt matlagningsserie från 2019. Sist ut i Laholm är syslöjdsläraren Karin som ger prov på sina snickarkunskaper och passar på att pitcha ett helt eget tv-program. Hennes eventuella tv karriär börjar i alla fall här med att hon lagar torskrygg till varmrätt

Svenskt matlagningsserie från 2019. Patricia i Laholm dansar på tisdag bort föreställningen att ekonomer ska vara stela. Och de som säger att ogräs är oätligt får faktiskt äta upp sina ord. Gästerna bjuds på skaldjursbakelse följt av dovhjortsfilé

Svenskt matlagningsserie från 2019. Först ut i Laholm är kulturarbetaren Peter och hos honom får vi se resultatet av att ge en trädgårdsextremist 3000 kvadratmeter mark. Om gästerna hittar in till matbordet så bjuds de på risotto med fläsksida och därefter mangomousse

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckan i Kramfors fortsätter med livsnjutaren Tina som identifierar sig spirituellt med vargar och har därför ett hem helt fullt av dem. På menyn står det älgfilégryta och kvällen avslutas med blåbärsglass och chokladkaka

Svenskt matlagningsserie från 2019. På tisdag träffar vi pensionsrådgivaren Mahmood som stolt glider runt i sin bil och lyckas charma en kollega till en dejt. Men det får bli en annan dag för denna kväll har Mahmood tre andra dejter som han ska bjuda på kyckling cordon bleu

Svenskt matlagningsserie från 2019. Välkomna hem till egenföretagaren Lena i Kramfors! På sin fritid gillar hon att motionera på rullskidor, men det där med att bromsa…?. Äsch, det kan man lära sig sen. I köket bjuds det på wonton-tacos och rostbiff med hasselbackspotatis

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans final avgörs hos Pelle som älskar att bygga och skapa i trä. Och allt han behöver är lite bensin och sin trofasta motorsåg. Till kvällens middag får sågen dock vila när det tillreds en skogssvampsoppa som följs av en porterstek

Svenskt matlagningsserie från 2019. Det är onsdag i Hedemora och Kent-tokiga Anna är kvällens värd. Men hemma hos henne finns inte bara Kent-memorabilia utan också ett minne från hennes tid som ”ägg-kvinna”. Till middag blir det kalvfilé till varmrätt och karibisk glass till dessert