Etikett: Halv åtta hos mig

Svenskt matlagningsserie från 2019. Tisdagsvärd är Cai som gillar att vara ensam i skogen – och tur är det, för det är där han håller sina månatliga surströmmingsmiddagar. Denna kväll står det lyckligtvis annat på menyn tex fyllda älgfärsbiffar och yoghurtglass

Svenskt matlagningsserie från 2019. Den numera lediga sjuksköterskan Mona öppnar veckan i Hedemora. Och som ledig har hon nu all tid att shoppa, hjälpa till att bära hästhinder och vara med i Halv 8 såklart! Till mat blir det jordärtskockssoppa samt rådjurssadel

Svenskt matlagningsserie från 2019. Museipedagogen Per brinner så mycket för gamla föremål att han var tvungen att skaffa en äkta, fungerande Tidaholm-brandbil till sin samling. Utöver historielektionen så visar han oss hur man lagar toast Vättern och hjortfilé med potatisgratäng

Svenskt matlagningsserie från 2019. På tisdag besöker vi fastighetsförvaltaren Peter som har samlat Tidaholms hejarklack för favoritlaget Liverpool. När bollen rullar över till köket så fixar han räkbakelser toppade med ostbågar och älgfärsbiffar

Svenskt matlagningsserie från 2019. Onsdagsvärd i Alingsås är Susanne och att det är svårt att lära gamla hundar att sitta blir tydligt när hennes hund ska visa vad hon går för. Kvällens meny består utav senapsroulader följt av varma päron med toscaknäcke

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckan i Alingsås fortsätter med Joakim som värd. Han tycker om att jaga och fast han inte tillåts ha sina jakttroféer i huset, så är gästerna mer än välkomna att njuta av hans vilttoast med gravad rådjursfilé och sedan ryggbiff av dovhjort

Svenskt matlagningsserie från 2019. Vår vecka i Alingsås inleds av gruppträningsinstruktören Natascha som visar oss allt man behöver i ett överlevnadskit vid en zombieapokalyps. Hon bjuder på frasig våffla till förrätt och torskrygg med vitvinssås till varmrätt