Etikett: Halv åtta hos mig

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans tredje värd i Luleå är läraren och konstnären Annh. Hon tycker om att mysa med sin hund och vara kreativ i sin ateljé. På menyn står grönpepparfilé med hasselbackspotatis och åkerbärsparfait med havreflarn och grädde

Svenskt matlagningsserie från 2019. Ikväll ska vi till dansglada pensionären Leena som gillar att gasa på när hon kör scooter. Gästerna utforskar hennes hemliga trappnedgång och på menyn står det avokadomousse med räkor och havtornspannacotta med vit choklad

Svenskt matlagningsserie från 2019. Måndagsvärd i Luleå är brandingenjören Samuel. Han är en riktig friluftsälskare och tar säkerhet på största allvar. Det bjuds på stekt röding med räkskum till förrätt och ren med palsternackskräm och pumpapuré till varmrätt

Svenskt matlagningsserie från 2019. Det är torsdag och historienörden Mikaels tur att bjuda på middag. När han ska sabrera champagne går det inte riktigt som han har tänkt sig, men i alla fall bjuds det på baconlindad älgstek och en imponerande äppelros med handslagen vaniljsås

Svenskt matlagningsserie från 2019. Stockholms onsdagsvärd är hårdrocksgitarristen Pontus som förstås bjuder på en rockig middag med bacon i allt, vilket inte riktigt uppskattas av alla. På menyn står det zucchinirullar med baconröra och Cola-pulled pork i tortillabröd

Svenskt matlagningsserie från 2019. Det är tisdag i Stockholm och kvällens värd är Rahel. Hon bjuder på etiopisk harmoni med smaker som exploderar som fyrverkerier och använder sig av ett hemligt kejsarrecept. Till gästerna serverar hon messer wot, abesha gomen & haricot verts

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans första värd i Stockholm är den glada youtubern Natali och hos henne får gästerna lära sig hur man vloggar. Hon bjuder på en helvegetarisk festlig meny med bland annat blomkålsbuketter med chipotlemos och Coco-crem-brulee

Svenskt matlagningsserie från 2019. Vägarnas trogna beskyddare Jörgen är onsdagsvärd i Mellerud. Hans stora samling moppar och hans amerikanare imponerar på gästerna Jörgen bjuder sina gäster på rökt sik till förrätt och stekt gösfilé med vitvinssås till huvudrätt