Svensk matlagningsserie från 2017. Onsdagens värd i Kristianstad är globetrottern Pierre som delar med sig av packningstips och dansar loss till reggae. Matinspirationen kommer från hans resor och det bjuds på rätter som het tonfiskburgare och karibisk kyss av hallon & mango
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2017. Det är dags för final i Kristianstad och för värdskapet står Catarina som jobbar i gårdsbutik. Hon tränar med sitt volleybollag och bjuder på en meny bestående av rätter som soppduo med smak av skog och rot samt bräserade oxkinder med sherrysås
Svensk matlagningsserie från 2017. Onsdagens värd i Kristianstad är globetrottern Pierre som delar med sig av packningstips och dansar loss till reggae. Matinspirationen kommer från hans resor och det bjuds på rätter som het tonfiskburgare och karibisk kyss av hallon & mango
Svensk matlagningsserie från 2017. Kristianstadveckans andra värd är fotbollsälskaren Johan. Förutom att kicka boll är han en mästare på att backa med släp. Johan serverar en egenkomponerad fisksoppa och grillad flankstek med örtig gräddsås
Svensk matlagningsserie från 2017. Halv åtta åker till Kristianstad där måndagsvärden heter Linnea. Hon tar oss med när hon tränar amerikansk fotboll och även menyn går i rött, vitt och blått med rätter som rökig långkokt oxbringa och pumpapaj med pecannötsströssel
Svensk matlagningsserie från 2017. Skellefteåveckans final äger rum hemma hos jägaren Carola, som kvällen till ära har spexat till det lite extra med både ballonger och sällskapsspel. Hon bjuder bland annat på grillat ostron och rökt abborrtoast med stekta kantareller
Svensk matlagningsserie från 2017. Det är lillördag i Skellefteå och kvällens värd är frisören Fredrik, hos honom får gästerna stifta bekantskap med hans påfågelkompisar. Fredrik bjuder bland annat på torskrygg med ångad kål och ärtgremolata
Svensk matlagningsserie från 2017. Skellefteåveckans andra värd är taekwondomästaren Elin som imponerar på gästerna med sin enorma medaljsamling. Matinspirationen har hon hämtat från sina tävlingsresor och hon bjuder på bland annat koreansk bulgogi och parfait på tonkaböna
Svensk matlagningsserie från 2017. Den här veckan är vi i Skellefteå där veckans första värd är den skönsjungande undersköterskan Behrooz. Hans meny är influerad av Mellanöstern och innehåller rätter som Mirza Ghassemi och bastani ba jele anar