Det är lillördag i Skellefteå och kvällens värd är frisören Fredrik, hos honom får gästerna stifta bekantskap med hans påfågelkompisar. Fredrik bjuder bland annat på torskrygg med ångad kål och ärtgremolata
Etikett: Halv åtta hos mig
Skellefteåveckans andra värd är taekwondomästaren Elin som imponerar på gästerna med sin enorma medaljsamling. Matinspirationen har hon hämtat från sina tävlingsresor och hon bjuder på bland annat koreansk bulgogi och parfait på tonkaböna
Svensk matlagningsserie från 2018. Den här veckan är vi i Skellefteå där veckans första värd är den skönsjungande undersköterskan Behrooz. Hans meny är influerad av Mellanöstern och innehåller rätter som Mirza Ghassemi och bastani ba jele anar
Svensk matlagningsserie från 2018. Nynäshamnsveckans finalvärd heter Marie och är ett riktigt Halv åtta-fan, när hon inte sitter bänkad framför Sveriges mest underhållande program är hon ute i skogen eller i trädgården. Marie bjuder på ostkorgar med skaldjursröra och tiramisu
Svensk matlagningsserie från 2018. Kvällens värd i Finspång heter Mari. Här får vi stifta bekantskap med hennes tre hästar. Mari bjuder på rätter som grillad oxfilé med twice baked potato och äppelpaj med hemgjord vaniljsås
Svensk matlagningsserie från 2018. Finspångsveckans andra värd är fransteknikern Klara. Vi får gå på både skönhetsbehandling och kuslig promenad i spökskogen. Klara bjuder sina gäster på bland annat hemmagjord pasta med räksås och hallon- och lakritsglass i chokladskål
Svensk matlagningsserie från 2018. Den här veckan befinner vi oss i Finspång där den första middagsvärden heter Marcus. Han tar oss med på en jakttur och delar med sig av sina snickerikunskaper. Jakttemat går igen även i menyn som innehåller rätter som soppa på egenfångade kräftor och hjortfilé med svamprisotto
Svensk matlagningsserie från 2018. Finalvärd i Arvidsjaur är ingen mindre än undersköterskan Linda. Hon lägger mycket tid på sina naglar, och när det är gjort dresserar hon sina katter på ett lyckosamt sätt. Det bjuds på vilt i form av älgfilé med hasselbackspotatis och dessutom banoffee med krämig kola
Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans tredje värd i Arvidsjaur är egenföretagaren Tommy. Han tycker om att röra sig i skogen och fånga mårdar. Till middag bjuds det på norrländsk tapas och konjaksflamberad renfilé