Svensk matlagningsserie från 2015. Andra värden i Säffle är Luz. Hon serverar gästerna kycklingsoppa med vitlök och färska kryddor, stekt kyckling med smak av apelsin och ris och grönsaker. Som avslutning på måltiden blir det kokoskaka med färskostglasyr i passionsfruktssås.
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Säffle ska bjuda varandra på middag och först ut är Martin. Han bjuder på schalottenlökspaj med citroncréme och lakritsvinägrett, kycklingbröst med ädelost- och rosépepparsås som serveras med friterade potatistorn och chokladtryffel till dessert.
Svensk matlagningsserie från 2015. Finalen i Sveg hålls hemma hos den nyblivna gårdsägaren Madelene som bjuder på gratinerad chèvre på gulbeta med torkat renkött. Dessutom oxfilé med ugnsvarma kålrötter och till dessert blir det knäckig äppelpaj. Efter måltiden avslöjas vem av de fyra Svegborna som kammar hem veckans vinst.
Svensk matlagningsserie från 2015. Andra värden i Sveg är pensionären Yvonne. Hon bjuder på rökt rödingröra med friterat tunnbröd, älgpanna och till efterrätt lingonparfait.
Svensk matlagningsserie från 2015. Fyra personer i Sveg ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är potatisbonden Pärra vars meny består av, potatis. Han bjuder på mandelpotatishalvor, potatisterrin med hängmörat nötkött och till efterrätt potatistryffel med stänk av potatisbrännvin.
Svensk matlagningsserie från 2015. Det tredje paret att bjuda på middag är Olivia och David. De bjuder på ceviche på lax, helstekt biff med svamp och lingonchutney som serveras med mandelpotatis- och palsternackspuré. Som avslutning på måltiden serverar de söta frukter med sting.
Svensk matlagningsserie från 2015. Andra paret ut är hårdrockarna Liv och Jimmy. Deras meny består av räksoppa med sting, auberginegratäng med squash- och haloumibiffar och till efterrätt blir det peanutbuttercups med semifreddo och bärsås.
Svensk matlagningsserie från 2015. Denna vecka ska fyra par laga middag tillsammas och först ut är Tomas och Micke. De bjuder på parmesankorg med champagnerisotto, halstrad pilgrimsmussla och citrussallad, sjötunga Walewska och till dessert blir det lakritssemifreddo.
Svensk matlagningsserie från 2015. Finalen i Borlänge hålls hemma hos konstnären Anders. Hans meny går i konstens tecken och bland annat bjuds det på trattkantarellsoppa. Efter middagen är det dags att avslöja vem som kammar hem vinsten.