Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2016. Falköping. Den tredje värden i Falköping är Roberta som bjuder gästerna på rätter från sitt hemland Slovakien. På menyn står potatissoppa med rökt sidfläsk och oxfilé med ångkokt bröd och till dessert blir det äppelkaka med vallmofrön.

Svensk matlagningsserie från 2016. Falköping. Den andra värden i Falköping är Niclas. Han bjuder på skogschampinjonsoppa och grillat kött som serveras med pepparsås och stompad potatis. Till efterrätt blir det karamelliserad råmjölkspudding med rabarberkompott.

Svensk matlagningsserie från 2016. Falköping. Fyra personer i Falköping ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är Christian. Han bjuder på chilimarinerad och pankopanerad lax och shortribs bräserade i äppelmust som serveras med potatisfondant. Till efterrätt blir det moussefylld chokladsfär med granatäpplegranite.

Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Fyra personer i Malung ska bjuda varandra på middag och först ut är ridläraren Sangsta Elsa. Hon bjuder på rökt lapplandsharr på stomp och älgskavsgryta. Till efterrätt blir det glass som serveras med rullrån.

Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 2. Fyra stockholmare ska bjuda varandra på middag och först ut är Amanda. Hon bjuder på sparris med tryffel och pocherad äggula och tonfisk med pumpapuré. Till efterrätt blir det ugnsbakat fikon som serveras med yoghurtglass.

Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 2. Fyra personer i Stockholm ska bjuda varandra på middag och först är Kristina. Hon bjuder på toskansk soppa med hyvlad parmesanost och crostini och halstrad tonfisk. Till efterrätt blir det vit chokladmousse med passionsfrukt.