Svensk matlagningsserie från 2016. Falköping. Den tredje värden i Falköping är Roberta som bjuder gästerna på rätter från sitt hemland Slovakien. På menyn står potatissoppa med rökt sidfläsk och oxfilé med ångkokt bröd och till dessert blir det äppelkaka med vallmofrön.
Etikett: Halv åtta hos mig
Svensk matlagningsserie från 2016. Falköping. Den andra värden i Falköping är Niclas. Han bjuder på skogschampinjonsoppa och grillat kött som serveras med pepparsås och stompad potatis. Till efterrätt blir det karamelliserad råmjölkspudding med rabarberkompott.
Svensk matlagningsserie från 2016. Falköping. Fyra personer i Falköping ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är Christian. Han bjuder på chilimarinerad och pankopanerad lax och shortribs bräserade i äppelmust som serveras med potatisfondant. Till efterrätt blir det moussefylld chokladsfär med granatäpplegranite.
Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Finalen i Malung hålls hemma hos Åke. Han bjuder på gratinerad chévre, fisksoppa med havets läckerheter och till dessert blir det äggtoddy med marängtäcke. Efter måltiden avslöjas veckans vinnare.
Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Den tredje värden i Malung är Patrik. Han bjuder på hummerrulle, långbakat sidfläsk och krabba och till dessert blir det kokospannacotta.
Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Den andra värden i Malung är filippinska Maricel. Hon bjuder på tonfisksmörgås och kyckling Tinola. Till dessert blir det fruktsallad.
Svensk matlagningsserie från 2016. Malung. Fyra personer i Malung ska bjuda varandra på middag och först ut är ridläraren Sangsta Elsa. Hon bjuder på rökt lapplandsharr på stomp och älgskavsgryta. Till efterrätt blir det glass som serveras med rullrån.
Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 2. Den tredje värden i Stockholm är lärarstudenten Gustaf. Han bjuder på svampsoppa och svamprisotto. Till efterrätt blir det biskvisvampar.
Svensk matlagningsserie från 2016. Stockholm 2. Fyra stockholmare ska bjuda varandra på middag och först ut är Amanda. Hon bjuder på sparris med tryffel och pocherad äggula och tonfisk med pumpapuré. Till efterrätt blir det ugnsbakat fikon som serveras med yoghurtglass.