Etikett: Hawaii five – 0

Teamet utreder ett dubbelmord där otrohet är en av ingredienserna. Samtidigt ser McGarrett och hans teammedlemmar tillbaka på sina katastrofala försök att fira alla hjärtans dag.

McGarretts tant Deb besöker Oahu samtidigt som teamet försöker lista ut vem som stal några instabila japanska bomber från andra världskriget som gömts på ön.

Teamet utreder när brodern till den lovande boxaren Luke Nakano mördas och den huvudmisstänkta är Devon Hayes, Nakanos frispråkiga motståndare från fastlandet.

Teamet tvingas samarbeta med lurendrejaren Hand Weber för att hitta gärningsmannen när Hanks kvinnliga partner blir mördad. Polisinspektören Abby Dunn från San Francisco hjälper Chin att utreda morden på fem kinesiska vapenhandlare.

McGarretts och Lynns dejt på en övergiven ö tar en farlig vändning när det visar sig att en gangsterboss gömmer sig där. Chin, Kono och Grover försöker hitta en ung fotbollsspelares pappa som riskerar att mördas om inte hans son spelar en läggmatch.

McGarretts team undersöker ett gäng med stuntmän för att hitta en mördare som flydde från platsen genom att hoppa med sin motorcykel från ett tak till ett annat. Teamet förbereder sig också inför ett träningslopp.

Teamet utreder när en förmögen enstöring hittas död på ett fält med en knapp miljon dollar i förfalskade sedlar på sig. Adam kidnappas av yakuzan och tvingas tortera en av Gabriels män.