Etikett: Hawaii five – 0

Danny blir svårt skadad och kidnappad av Wo Fats fru som är ute efter chiffret som Steve fick av sin mor. Dessutom lyckas Steve lösa fallet som hans far efterlämnade för över tio år sen.

Steve mottar postumt ett brev från sin mor som innehåller ett hemligt chiffer, kort därpå blir Danny attackerad av någon som är beredd att döda för att få tag på det. Dessutom Five-0 hjälpa filantropen Lincoln Cole som har några onda typer efter sig.

Teamet utreder en plan som riktar in sig på att råna turister på ön. Tani hjälper Girard Hirsch att bevisa hans farbrors oskyld gällande ett mor. Dessutom måste Tani och Junior jobba på sina nya relation.

Kort efter att en ranchägare hittat ett skelett på sin mark, så hittas han mördad. Det sägs även ett det ska finnas en gammal skatt på marken och Five-0 undersöker om mordet kan vara kopplat till den. Dessutom blir Quinn kontaktad av sin styvdotter.

Dr. Noelani Cunhas farbror dör under mystiska omständigheter och hon ger sig ut för att ta reda på vad som egentligen hände och förhoppningsvis hitta hans mördare.

Poliserna på Five-0 tar hjälp av Harry Langford när gänget utreder en rad mord som följer handlingen från en gammal deckare från 20-talet. Tani och Juniors vänskap blir även starkare.

Strax efter att Danny blivit förälskad i vad han tror är kvinnan i hans liv råkar paret ut för en allvarlig bilolycka ute i ödemarken. McGarret, Quin och Tani hjälper hunden Eddie som visar tecken på PTSD.

Grover och gänget utreder ett mord på en exklusiv golfbana. Utredningen kommer även att inkludera en man som frusit ihjäl i en kapsel för kryoterapi. McGarret hänger Danny på ett föräldramöte.