Etikett: Professor T

Brittisk kriminalserie från 2021. En rik affärsman utsätts för ett mordförsök när han ska presentera lanseringen av en investeringsfond. Professor T misstänker att gärningsmannen är någon i offrets inre krets. På sin födelsedag får Professor T otäcka minnen.

Brittisk kriminalserie från 2021. Professor T blir vän med en tjej som han är övertygad om är nyckelvittnet till ett mord. Dan och Lisa kommer överens om att gå på en dejt men när hennes chef konfronterar henne om deras förhållande, fattar Lisa ett djärvt beslut.

Brittisk kriminalserie från 2021. När en sexårig flicka försvinner kontaktas Professor T för att hjälpa till med utredningen och sökandet. Spänningarna stiger mellan inspektören Paul Rabbit och Professor T tills de slutligen hamnar i bråk.

Brittisk kriminalserie från 2021. Professor T flyr sin mor och blir på så sätt indragen i en gisslansituation. Men hans okonventionella förhandlingstaktik faller inte i smaken hos polisen. Gamla lågan Christina avslöjar att allt inte är bra med hennes äktenskap.

Brittisk kriminalserie från 2021. När en bibliotekarie förgiftas vid ett mingel på ett museum uppmanas professor T att hjälpa till att begränsa listan över möjliga misstänkta. Men alla i polisteamet är inte nöjda med professor T:s inblandning i utredningen.

Brittisk kriminalserie från 2021. Professor T övertalas av en före detta student att hjälpa med att få fast en serievåldtäktsman. När han upptäcker att hans mamma Adelaide försöker sälja sitt sedan länge övergivna familjehem, fattar T ett viktigt beslut.