Etikett: Robinson

Ett sista öråd nalkas och för de som trott sig kunna glida igenom säkert, väntar en sista prövning. Två tävlande ska göra upp i den stora finalen tillsammans med vinnaren från plankan. Vem får höja statyetten i Robinson 2024?

En finalplats står på spel när det blivit dags för Robinsons mest ikoniska tävling. För förloraren kommer drömmen om ära och vinstpengar krossas. Allt står på spel för tjejpakten. Om planen ska gå i lås måste en tjej vinna och en kille förlora.

Finalveckans andra tävling står för dörren, men för någon är tanken på sabotage större än att ge sig själv fördelar. Vilka fem som tar sig vidare till den tredje finaltävlingen kommer avgöras genom en tuff balanshinderbana i vatten.

Något gömmer sig på stranden för de sex deltagare som är kvar i tävlingen. Uppdelningen mellan män och kvinnor blir tydligare än någonsin. Vilken av grupperingarna som kommer klara sig återstår att se.

En sista duell skall utkämpas innan vi vet vilka sju lyckliga som får vakna upp till finalveckans första morgon. Att köra på en hård speltaktik har inte tagits emot bra av övriga deltagare och för en viss person är tilliten bruten.

De fyra som måste bege till utslagskamp är minst sagt nervösa. De måste ge allt utan att fastna i labyrintens snåriga spår. För gänget som ska till öråd är pressen stor på att lyckas fundera ut den mest taktiska planen.

Resultatet i Robinsontävlingen betyder allt inför det kommande paktspelet och kvällens öråd. Innan dess väntar dock en spännande utslagskamp, där någons Robinsondröm bokstavligt talat går upp i rök.

Det har blivit dags för Robinsontävling där en viktig immunitet står på spel. För somliga är det vinna eller försvinna. Någon visar sig ha oväntade färdigheter i memoreringsteknik medan andra sätter käppar i hjulet för sig själva.

En djupdykning i någons personliga resa står på schemat när Anders bjuder på både middag och allsång. En hjälte bakom kulisserna målas upp. I lägret bildas nya allianser i det dolda – allianser som det absolut inte går att lita på.

En extra plats till Anders middag står på spel i dagens pristävling och deltagarna kämpar stenhårt. För vinnaren väntar ett tufft val om vem som ska få äran följa med och beslutet bringar både glädje och lystna blickar.