Etikett: The Big Bang Theory

Efter ett lyckat experiment med att slå ihop sina gener gör Sheldon allt för att övertala Amy om att de ska fortplanta sig. Raj skäms för att berätta för gänget vad hans nya flickvän gör för att försörja sig.

För att kunna fortsätta att bo hos Sheldon ljuger Amy om reparationerna som görs i hennes lägenhet, och de spelar in ett avsnitt av Fun With Flags i Pennys lägenhet. Leonard får veta att Penny magasinerat hans fina samling.

Penny upptäcker att det finns fans av hennes medverkan i Serial Ape-ist när hon och Leonard går på Comic Con. Amy bjuder in till brunch i Pennys lägenhet och Wolowitz gör ett impulsinköp.

Leonard och Penny måste skilja de grälande Sheldon och Amy åt när deras samlevnad inte går som planerat. Howard och Bernadette hittar oväntade gäster i sitt hus när de bestämmer sig för att stanna hemma från en planerad semester.

Det blir översvämning i Amys lägenhet och hon ska bo hos Sheldon, Leonard och Penny, vilket naturligtvis inte går smärtfritt. Howard och Bernadette vill inte veta om deras bebis är en pojke eller flicka och de blir upprörda när Raj får veta före dem.

Bernadette anförtror sig till Raj om att hon är inte säker på att hon är redo att bli mamma. Penny följer med Amy till ett universitetsmöte och Sheldon tar till extrema metoder för att hjälpa Howard med hans militära projekt.

Efter att Sheldons pappa och Leonards mamma tillbringat natten tillsammans blir det en pinsam morgon för alla. Dessutom kommer Pennys familj till bröllopsceremonin, inklusive hennes ångestfyllda mor, Susan, och hennes narkotikalangande bror, Randall.

Det blir kaos när Leonards nyligen skilda föräldrar, Alfred och Beverly, och Sheldons hängivet religiösa mamma, Mary, kommer på besök. Howard och Raj tror att regeringen är ute efter dem när de blir kontaktade angående sitt styrsystem.