Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg visar hur enkelt det kan vara att göra hemlagad glass. Sedan köper han grönsaker och beger sig till sitt och frun Ineses smultronställe. Inese har fiskat gös så det blir grillad gösfilé med smörslungade grönsaker ute i det fria
Etikett: Vad blir det för mat
Svensk matlagningsserie från 2017. Det blir tema äpplen när Per ger sig ut för att plocka sina egna och sedan gör både äppelmos och äppelpannkaka i ugn. Han lagar även en personlig favorit, köttsoppa med grönsaker
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg visar hur enkelt det kan vara att göra hemlagad glass. Sedan köper han grönsaker och beger sig till sitt och frun Ineses smultronställe. Inese har fiskat gös så det blir grillad gösfilé med smörslungade grönsaker ute i det fria
Svensk matlagningsserie från 2017. Per ger sig ut i Trosas skärgård med fiskaren Fredrik Bäck för att försöka dra upp en gädda eller två till kvällens meny som består av fish and chips. Det serveras även kronärtskockor och fransk citronpaj
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg får besök av sina gamla vapendragare från Sveriges mästerkock, Leif Mannerström och Markus Aujalay. De pratar minnen och lagar mat tillsammans. Det blir kokta havskräftor, stekt rådjurssadel och Pers favorit Pavlovatårta. 28/7
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg får besök av sina gamla vapendragare från Sveriges mästerkock, Leif Mannerström och Markus Aujalay. De pratar minnen och lagar mat tillsammans. Det blir kokta havskräftor, stekt rådjurssadel och Pers favorit Pavlovatårta.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg tillagar pasta på tre sätt. Det blir en egen variant på ravioli, pasta vongole och en pastarätt med italiensk korv.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg besöker en getfarm på den sörmländska landsbygden där han inhandlar flera produkter gjorda på getmjölk. Väl hemma i köket bjuder han på gratinerade rödbetor med getost, klassisk kycklinggryta med curry och vattenmelon med getyoghurt.
Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg lagar moules marinières, halstrad råbiff och pommes allumettes. Hans fru Inese svänger ihop en chokladfondant till efterrätt.