Sherlock – Del 1 av 3

Sherlock - Sherlock Holmes och Dr Watson äventyr i 21st Century London. En spännande, rolig, snabba samtida remake av Arthur Conan Doyle klassiker.

Brittiskt kriminaldrama från 2010 efter klassisk förlaga. Berättelsen om mästerdetektiven Sherlock Holmes förflyttad till vår tid i en nyproducerad BBC-dramatisering med tre fristående fall. Del 1 av 3: A Study in Pink. En kvinna klädd i rosa påträffas död i ett övergivet hus. Hon är det fjärde offret i en serie märkliga självmord. Kriminalkommissarie Lestrade är Scotland Yards skarpaste förmåga, men även han vet att det bara finns en hjärna som kan lösa fallet. Samtidigt, på en annan plats i London, sker ett möte mellan en invalidiserad krigshjälte och ett karismatiskt geni på jakt efter rumskamrat – Dr John Watson och Sherlock Holmes träffas för första gången. Även i SVT1 31/1. 5.1-ljud. HD.

Sherlock Holmes ÅterkomstDen legendariske detektiven, som antas vara död, är tillbaka och löser mysterier i en av de bästa tolkningarna av Sherlock Holmes. Jeremy Brett gör en oförglömlig insats som huvudrollsinnehavare.

  • Benedict Cumberbatch
  • Martin Freeman

Sherlock sänds på SVT1 | IMDB

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.