Agenda – Del 10 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 10 av 18. Moderaternas partisekreterare Sofia Arkelsten lät oljebolaget Shell betala resan. Debatt om var gränserna går. Panikångest, sa läkaren till 27-åriga Linda och skickade hem henne. Men hon hade diabetes och Linda dog kort därefter. Socialstyrelsens ansvarsnämnd friar läkaren. I studion Socialstyrelsens generaldirektör Lars-Erik Holm. Kan humorn rädda demokraterna? Obamas demokrater väntas förlora stort i det viktiga kongressvalet i USA nästa vecka – men nu rycker den världsberömda satirikern Jon Stewart ut till Obamas räddning och arrangerar en jättedemonstration i Washington. Låt cannabis och marijuana bli lagligt! Samtidigt med kongressvalet röstar Kalifornien om att tillåta narkotika och om det blir ett ja kommer det att få följder långt utanför USA:s gränser, också för oss i Sverige, varnar svenska politiker. Programledare: Anna Hedenmo. Även i SVT1 senare idag, SVT2 1/11 och SVT2 3/11. Textat sid. 299.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.