Etikett: Go'kväll

Veckans lördagsgäst är kocken Per Morberg. Han gör Go’kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hans liv. God helgmat tillagas också i studion.

Middagsbjudning med bakprofilen Camilla Hamid. Hon berättar om tre personer som betytt mycket i hennes liv. Det blir också musikuppträdande på Go’kvälls scen och film- och streamingtips.

En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Hulda Andersson och frisör är Åsa Wikman. Intervju med författaren och skådespelaren Johan Ehn. Han är aktuell med en roman som handlar om omvändelseförsök av homosexuella.

Intervju med sportjournalisten och fotbollsexperten Simon Bank. Han är aktuell med boken Vem dödade min fotboll? Carina Brydling lagar god mat i Go’kvälls studio.

Intervju med artisten Petra Marklund. Hon berättar om en kommande hyllningsturné där hon och flera andra kända artister tolkar Björn Ulvaeus och Benny Anderssons låtskatt. Dessutom blir det boktips och spännande reportage.

Musikalartisten Jessika Marberger berättar om musikalen Joyride the musical, som bygger på Roxettes musik. Go’kvälls träningsprofil Sofia Åhman inspirerar oss alla att hålla igång med träningen. Monica Lindgren tipsar om läsvärda böcker.

Veckans lördagsgäst är komikern och programledaren Babben Larsson. Hon gör Go’kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit viktiga i hennes liv. Susanne Jonsson lagar god helgmat i studion och vintageexperten Miriam Parkman visar hur man gör snygga retrofrisyrer till vårens och sommarens fester.

Middagsbjudning med låtskrivaren och artisten Fredrik Kempe. Han berättar om tre personer som betytt mycket i hans liv. Tara Moshizi recenserar en aktuell biofilm och tipsar om sevärda tv-serier. Musikuppträdande på Go’kvälls scen.

Skådespelaren och författaren Toni Rhodin berättar om cirkusens historia i Sverige. Toni är aktuell med en bok om sin farfar, cirkuslegendaren Brazil Jack. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Andreas Diaz-Soliz och frisör är Heléne Hagman. I kvällens resereportage får vi följa med Go’kvälls äventyrsreporter Per-Anders Fredriksson ut på fjället. Där får vi lära oss mer om hur glaciärerna förändras.

Intervju med Maja Alskog Bredberg som lämnade reklambranschen för att utbilda sig till trädgårdsmästare. Kocken Anders Samuelsson lagar god mat i Go’kvälls kök och retorikern Therese Kihlander berättar om hur man framför ett tal på bästa sätt.