Etikett: Go'kväll

En Go’kväll-tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Rufus Kellman och frisör är Eva-Lena Rylander. Vi får också följa med Jovan Radomir till Lipica i Slovenien. Där finns ett av världens mest anrika stuterier för Lipizzanerhästar.

Intervju med journalisten och författaren Sara Recabarren som skrivit en personlig bok om kampen för frihet i Iran. Kocken Carina Brydling lagar god mat i Go’kvälls studio. Vi får också träffa Fredrik Hedegård som jobbar som möbelkonservator.

Spelmannen Kalle Moraeus berättar om en ny turné där den svenska musikskatten ska hyllas. Sofia Åhman inspirerar oss att hålla igång med träningen och Johan Malm tipsar om läsvärda böcker. I kvällens reportage träffar vi Maria Vigström.

Intervju med artisten Andreas Wijk. Han gör Go’kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hans liv. Kocken Anders Samuelsson lagar god helgmat i studion och barberaren Elias Habibson ger tips och råd om hur man bäst tar hand om skägg och mustasch.

Kvällens middagsvärd är artisten Tone Sekelius. Hon berättar om tre personen som varit viktiga i hennes liv. Emma Gray Munthe recenserar en biofilm och tipsar om sevärda tv-serier. Musikgruppen Dad Harmony uppträder med två låtar på Go’kvälls scen.

Vi uppmärksammar rally-VM som invigs i Umeå idag. Reyhaneh Rouhani får åka med i en rallybil och SVT:s rallykommentator Johan Ejeborg lämnar en rapport. En tittare får en ny stil i Gör om mig. Kvällens stylist är Hedvig Andér och frisör är Åsa Wikman. Jovan Radomir fortsätter sin resa i Kroatien.

Intervju med aktuell gäst. Meteorologen Tora Tomasdottir berättar om spännande väderfenomen och så lagas det god mat i Go’kväll-studion. I kvällens reportage följer vi ännu ett kärlekspar som träffades på ett spännande sätt.

Intervju med aktuell gäst. Titti Schultz tipsar om läsvärda böcker och anktikexperten Mats Bergstrand värderar tittarnas gamla föremål. I kvällens reportage träffar vi Maria Vigström som använder gamla textilier för att sy nya kläder, allt från brudklänningar till enklare tröjor.

Intervju med producenten och manusförfattaren Nisti Stêrk. Hon gör Go’kvälls Tidsresa och berättar om tre år som varit betydelsefulla i hennes liv. Johanna Westman inspirerar oss att laga god helgmat och floristen Gabriella Ytterbom visar hur man kan göra fina blomsterarrangemang till alla hjärtans dag.

Middagsbjudning med regissören och författaren Suzanne Osten. Hon berättar om tre personer som betytt mycket för henne. Artisten Elin Wiigh uppträder med två låtar på Go’kvälls scen. Johan Lundström betygsätter film och tipsar om sevärda TV-serier.