Etikett: Frusna vägar

Svensk realityserie från 2021. Ett flak som är fullastat med tvätt har hamnat i diket. Stefan och Lill-Steffe tar sig an uppgiften. Samtidigt ska Smilla dra upp en kvaddad bil som har kört av vägen. 02/04 år 2022 i TV3.

Svensk realityserie från 2021. Utanför Umeå har en 30 ton tung grusbil vält och Gurra är på väg för att se till att den kommer upp på hjulen igen, ett långt ifrån lätt uppdrag. I Åre har en slambil fastnat i snön. 21/03 år 2022 i TV3.

Svensk realityserie från 2021. Utanför Umeå har en 30 ton tung grusbil vält och Gurra är på väg för att se till att den kommer upp på hjulen igen, ett långt ifrån lätt uppdrag. I Åre har en slambil fastnat i snön.

Svensk realityserie från 2020. I Örnsköldsvik dundrar decenniets värsta snöstorm vidare och för Stefan fortsätter jobben staplas på varandra. Hogan har just anlänt till en bil som står väldigt dumt till mot en björk, han ringer därför dit sin son Dennis för assistans. Kent åker ut för att hjälpa en gammal vän som hamnat i knipa med sin traktor. 02/02 år 2022 i TV3.

Svensk realityserie från 2020. Den värsta snöstormen på 10 år drabbar Örnsköldsvik och en klass 3-varning utfärdas. Stefan ger sig ut i snökaoset för att hjälpa både personbilar, lastbilar och en plogtraktor ur knipan. Hogan har blivit uppringd av en stressad chaufför som står dåligt till efter han glidit av vägen med sin lastbil vid en vältrafikerad rondell. Ett snöoväder är på väg in över Jämtlandsfjällen och för Kent är det en kamp mot klockan att hinna med så många jobb som möjligt innan stormens ankomst. 01/02 år 2022 i TV3.

Svensk realityserie från 2020. Hogan och hans son Dennis har fått in samtal om att en lastbil kört av vägen och djupt in i en snödriva i Stöten. Då det är ett stort och tungt fordon som ska dras beger sig både far och son till platsen. Mattias befinner sig på Umeås reningsverk där han ska försöka dra ut en 10 meter lång matarskruv som ska bytas ut. Stefan är i Skorped 5 mil utanför Örnsköldsvik där en 32 ton tung kalkbil kört av vägen. För att reducera vikten ska släpet kopplas av, något som visar sig enklare sagt än gjort. I Åre håller Kent på att dra upp en bil som har kört fast i en brant backe ovanför E14. Han har blockat runt ett träd i ett försök att dra bilen uppåt men det går inte som han tänkt sig. 31/01 år 2022 i TV3.