Etikett: Wahlgrens värld

Svensk realityserie från 2019. Pernilla och Bianca går på valpkurs. De är inte överens om vad hundarna ska lära sig och har helt olika åsikter om användandet av koppel. Pernilla kan inte hitta en present hon har köpt och anklagar Bianca för stöld. Det blir en hetsig diskussion.

Svensk realityserie från 2019. Påsken står för dörren och familjen Wahlgren firar den som vanligt i Marbella. Det pyntas och bakas, men plötsligt förstör ett kraftigt ösregn allt. Bianca kan äntligen släppa sin bostadspanik, men det blir inte riktigt som hon tänkt sig.

Svensk realityserie från 2019. Biancas pappa Emilio planerar att ta ett snack med Philippe för att få Philippe att förstå att han inte får krossa Biancas hjärta igen. Pernilla är ute på en hektisk turné med sin show, men rösten börjar ta stryk av det stressiga schemat.

Svensk realityserie från 2019. Bianca ska äntligen ha lägenhetsvisning. Hon är nervös och spanar i ett fönster för att se hur många spekulanter som dyker upp. Dessutom bjuder hon familjen på en chock, när hon bjuder in Philippe till Theos födelsedagskalas.

Svensk realityserie från 2019. Panik utbryter när Bianca upptäcker sitt första gråa hårstrå. I ett nytt poddavsnitt pratar hon om sin barndom, men Pernilla gillar inte innehållet. Efter gråt och skrik enas de om att de förmodligen alltid kommer se olika på hur Biancas uppväxt var.

Svensk realityserie från 2019. Bianca har köpt ny lägenhet och ska äntligen flytta till Östermalm. Då ringer mäklaren och berättar att hennes lägenhet kan bli svårsåld. Bianca är rädd att hamna i en ekonomisk kris och försöker tvinga Pernilla att köpa hennes gamla lägenhet.

Svensk realityserie från 2019. Pernilla och Bianca är tydligen superkända i Norge och har blivit ditbjudna av poddstjärnorna Vegard och Morten för att medverka i en livepodd. Bianca vill styla om Pernilla till besöket, men mor och dotter är som vanligt inte överens om någonting.

Svensk realityserie från 2018. Det är nyårsafton. Familjen Wahlgren-Ingrosso avslutar 2018 i kaos. Pernilla och Bianca tjafsar och Bianca uppmanar sin mamma att gå till psykolog. Bianca tar ut aggressioner på thaiboxning och skrämmer nästan slag på Theo med sin oväntade talang.

Svensk realityserie från 2018. Bianca firar sin födelsedag i Thailand med familjen, men är inte alls sugen på att resa någonstans efter uppbrottet med Philippe. För Benjamin blir semestern rena rama skräckupplevelsen när apberget ska besökas.