Etikett: Simpsons

Amerikansk animerad komediserie från 2022. Homer’s adventure through the windshield glass. När Homers liv fladdrar förbi efter en bilolycka avslöjar en mystisk följeslagare de dolda sanningarna om hans äktenskap.

Amerikansk animerad komediserie från 2022. The very hungry caterpillars. Simpsons är inlåsta tillsammans på grund av en förödande insektsinvasion och möter en oväntad upplevelse av samhörighet. 03/06 år 2023 i TV6.

Amerikansk animerad komediserie från 2022. Write off this episode. Marge ger efter för lockelsen av rikedom och status i den stora välgörenhetsvärlden när hon och Lisa ger sig in i ett gemensamt välgörenhetsprojekt.

Amerikansk animerad komediserie från 2022. Hostile Kirk place. Kirk gör ett korståg för att censurera och kontrollera skolans läroplan. Detta som svar på en historielektion som framställer en av hans förfäder i dålig dager och Homer följer med för skojs skull och för att tjäna pengar. 20/05 år 2023 i TV6.

Amerikansk animerad komediserie från 2022. Hostile Kirk place. Kirk gör ett korståg för att censurera och kontrollera skolans läroplan. Detta som svar på en historielektion som framställer en av hans förfäder i dålig dager och Homer följer med för skojs skull och för att tjäna pengar.