Etikett: Flip or flop

Tarek och Christina köper ett stort hus i Anaheim, Kalifornien. Huset har en konstig förlängning som de tror att de kan förbättra, men att fixa till denna del kommer att kosta dem både pengar och kvadratmeter.

Tarek och Christina får nys om ett litet hem med havsutsikt i Laguna Beach, Kalifornien. Eftersom de inte känner till platsen är de osäkra på hur mycket de ska erbjuda för huset, men havsutsikt betyder vanligtvis vinst.

Tarek och Christina tittar på ett hus som någon har tipsat om i Garden Grove, Kalifornien. Huset har mycket potential, och de är framför allt positiva till den stora verkstaden som tillhör huset.

Tarek och Christina har köpt ett hus i Garden Grove, Kalifornien för billiga pengar. Tomten ligger i ett populärt område och vinstläget ser bra ut, men det tar det inte lång tid innan de första problemen dyker upp.

Ett renoveringsprojekt i Anaheim, Kalifornien ser ut att vara enkel, men det visar sig att husets badrum inte uppfyller byggnadskraven. Tarek och Christina står inför dyra beslut.

Tarek och Christina har hittat ett intressant hus i Buena Park, Kalifornien. Huset har stor potential, inte minst för att det står på en stor tomt. Men först måste huset renoveras, och det finns en hel del saker som måste fixas.

Tarek och Christina hittar ett hus med en mycket stor trädgård i Riverside, Kalifornien. De ser stor potential i fastigheten även om huset kräver stora renoveringar.

Tarek och Christina hittar ett unikt hus i Long Beach, Kalifornien. Men när trädgårdsarbetet pågår möter de oväntade problem inomhus, vilket leder till fler oplanerade kostnader.