Etikett: Flip or flop

Tarek och Christina hittar ett hus med en mycket stor trädgård i Riverside, Kalifornien. De ser stor potential i fastigheten även om huset kräver stora renoveringar.

Tarek och Christina hittar ett unikt hus i Long Beach, Kalifornien. Men när trädgårdsarbetet pågår möter de oväntade problem inomhus, vilket leder till fler oplanerade kostnader.

Tarek och Christina hittar det perfekta huset att renovera i Whittier, Kalifornien. Det finns en tillhörande pool, men både den och trädgården har sett bättre dagar.

Tarek och Christina hittar ett hus från mitten av 1900-talet i La Habra, och läget är bra. Men de är medvetna om att budgeten måste hållas om de ska kunna sälja huset med vinst.

Tarek och Christina kontaktas av en husägare som vill bli av med sitt hus ganska snabbt. Men huset har en konstig planlösning, vilket kan göra det svårt att få tillstånd för förändringar.

Tarek och Christina hittar ett intressant hus i Garden Grove, Kalifornien. Det slitna huset ligger nära en trafikerad väg, och det kommer att krävas mycket arbete för att göra huset redo för försäljning.

Tarek kontaktas angående ett hus med ett eftertraktat läge i Torrence, Kalifornien. Det verkar initialt som en enkel uppgift, men vid närmare granskning ser han att huset är i dåligt skick.

Tarek blir uppringd av sin vän Pete DeBest, som vill dela ett projekt i La Habra, Kalifornien. Med Brayden i familjen har de sina händer fulla, så medan Christina är upptagen med bebisen, måste hennes vänner ta itu med oförutsedda problem med huset.