Etikett: Farmen

Svensk realityserie från 2022. En stöld gör en farmare ledsen och hon berättar om en allvarlig olycka som ung. En ny pakt startas och medlemmarna funderar kring bäst strategi. Två deltagare blir oense om hur ett uppdrag ska utföras.

Svensk realityserie från 2022. En rörande motivering och ett hemligt meddelande till den nya storbonden startar spekulationer bland de övriga deltagarna. Wincent kommer med nya uppdrag som leder till ofrivilliga samarbete.

Svensk realityserie från 2022. Det är kor som står på spel den här veckan och inför att Wincent ska godkänna uppdragen är det lite oroligt på gården. Staketet är åtgärdat men är det tillräckligt bra och vad kommer Wincent att tycka om Michaela och Helenes cykelkvarn?

Svensk realityserie från 2022. Efter gårdagens turbulens sänker sig ett lugn över gården. Bea vaknar på sin bästa sida och bestämmer sig för att göra något fint för sina vänner på gården. Storbonden stöter på motstånd när en av Farmarna vägrar ta order.

Svensk realityserie från 2022. De stulna skyltarna ur grönsakslandet skapar huvudbry. Det är dags för sommarens första Torpkamp och nervositet och ovisshet råder inför storbondens val av vilka tre som ska få pröva lyckan.

Svensk realityserie från 2022. Arbetet med uppdragen går framåt men i gruppen finns många viljor och åsikter om hur sysslor ska göras. Gränsen mellan att ge goda råd och att ge kritik är hårfin och när någon ringer i klockan och samlar gruppen kommer en rad känslor upp till ytan.

Svensk realityserie från 2022. Fyra nya farmare har tagit plats på gården och de känner sig snabbt hemma i gruppen. En ny storbonde tillträder och ovisshet råder kring hur ledarskapet ska te sig. Wincent kommer med uppdrag och berättar att de kan komma kor till farmen.

Svensk realityserie från 2022. Wincent kommer för att godkänna sommarens första uppdrag. Starka känslor bryter ut när Anna berättar att Torpet i år bjuder på helt andra möjligheter än tidigare för farmarna.

Svensk realityserie från 2022. Att samordna dagliga rutiner för en grupp främlingar är inte det enklaste och det är många viljor att ta hänsyn till. En farmare stöter på mothugg och väljer att ändra sin taktik för sommaren. Valet av veckans sista kämpe tar en oväntad vändning.

Svensk realityserie från 2022. Uppdragen börjar bli klara men åsikterna går isär kring vem som egentligen dragit det största lasset. Det är dags för storbönderna att utse ännu en kämpe och många är de som känner att de ligger i skottlinjen.