Etikett: Farmen

Svensk realityserie från 2022. Efter att deltagarna drivit den småländska gården i tio veckor utan moderna bekvämligheter, har det nu blivit dags att utse en vinnare. En omtumlande final väntar när Årets farmare 2022 ska koras!

Svensk realityserie från 2022. Någon lugn och ro för våra kvarvarande farmare blir det inte tal om då de överraskas med ytterligare ett oväntat besök. Sommarens sista amulett ska delas ut och deltagarna måste visa besökarna vem som är mest värdig att tilldelas en sådan.

Svensk realityserie från 2022. Finalveckans första kamp på tinget stundar och inför kämpevalet uppstår en viss oro i gruppen. Stödet från nära och kära har peppat upp farmarnas kämpaglöd vilket kan behövas inför den tvekamp som väntar.

Svensk realityserie från 2022. Farmarna får skingra tankarna för en stund när ett staket ska rivas, men de önskar mer. Snart får de en överraskning när ett oväntat gäng dyker upp längs landsvägen och farmarna får sig en välförtjänt energiboost inför den stora finalen.

Svensk realityserie från 2022. Det har blivit dags för finalvecka och fem deltagare återstår i kampen om titeln. Gården styrs utan Storbonde men tingets förlorare har fått en sista chans att påverka tävlingens utgång genom ett viktigt beslut. Ett beslut som inte alla gillar.

Svensk realityserie från 2022. Wincent kommer för att godkänna uppdragen och han är inte imponerad av storbondens arbetsfördelning. När han sen samlar gruppen väntar en chock då ett uppdrag helt verkar ha glömts. Andrekämpevalet leder till upprörda en diskussion.

Svensk realityserie från 2022. Storbonden står för ett viktigt förstekämpeval och såväl rykten som skrämseltaktik gör stämningen ännu mer spänd. En farmare överraskar med kökskunskaper på elitnivå och det börjar bli bråttom med de uppdrag som inte är klara än.

Svensk realityserie från 2022. En deltagare vaknar peppad inför att tävla medan de andra tre med amulett är mer sammanbitna inför att deras öde ska avgöras. För de fyra finns bara två platser på Farmen kvar. Ett havererat uppdrag retar upp storbonden innan Anna anländer för kamp.

Svensk realityserie från 2022. Medan somliga känner större tolerans inför varandras olikheter har andra helt tappat tålamodet. Ett brev förvarnar fyra av Farmarna om en kommande kamp och Keshia upptäcker en fripassagerare på en väldigt privat plats.

Svensk realityserie från 2022. Den förlorande kämpen har lämnat ett tomrum på gården och det blir känslomässigt när Anna kommer för att delge veckans val av storbonde. Men Anna varslar också om att fler utmaningar väntar farmarna då det drar ihop sig till finalvecka.