Etikett: Halv åtta hos mig

Svenskt matlagningsserie från 2019. Det är sista dagen i Bollnäs och finalen går av stapeln hos montören Lars som har två mycket intelligenta hundar. Hundiversitet nästa?. Kvällen till ära bjuder Lars på räkbakelse med ostkrokskoss och helstekt oxfilé med hasselbackspotatis. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Det är onsdag i Bollnäs och vi ska få komma hem till den pensionerade mästerfiskaren Astrid. Ikväll får vi följa med och se om hon har fiskelyckan med sig. Som den sanna fiskeentusiast hon är serverar hon Regnbågslax à la Astrid till huvudrätt. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. På tisdagen beger sig gästerna till ett gammalt soldattorp där musikskaparen och IT-chefen Hans bor. Han bjuder på vildmarkspytt och rotfruktslangos samt glass till både förrätt och efterrätt. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans första värd i Bollnäs är frisören Johanna som har sina islandshästar, sitt jobb och sin älskade natur på ett och samma ställe. Hon bjuder på en imponerande meny med rådjursrygg och baconinlindad potatismos med gorgonzolasås till huvudrätt. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Veckans tredje värd i Luleå är läraren och konstnären Annh. Hon tycker om att mysa med sin hund och vara kreativ i sin ateljé. På menyn står grönpepparfilé med hasselbackspotatis och åkerbärsparfait med havreflarn och grädde. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Ikväll ska vi till dansglada pensionären Leena som gillar att gasa på när hon kör scooter. Gästerna utforskar hennes hemliga trappnedgång och på menyn står det avokadomousse med räkor och havtornspannacotta med vit choklad. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. Måndagsvärd i Luleå är brandingenjören Samuel. Han är en riktig friluftsälskare och tar säkerhet på största allvar. Det bjuds på stekt röding med räkskum till förrätt och ren med palsternackskräm och pumpapuré till varmrätt. ,

Svenskt matlagningsserie från 2019. På onsdagskvällen är det dags för butikschefen Viktor att brassa käk. Hans ögonsten är den egenbyggda cykeln med kromat styre. Kvällens meny består av bland annat italiensk porchetta och en avokado- och chokladmousse

Svenskt matlagningsserie från 2019. På tisdagskvällen besöker vi undersköterskan Suchada. På sin fritid älskar hon att laga mat, bland annat till munkarna i det lokala templet. Hon bjuder på både stark papayasallad och en het thailändsk gryta på högrev