Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2017. Veckans finalvärd i Sälen är den konstintresserade Maud. Hon hoppar upp i skotersadeln och delar med sig av lite tips. På kvällens meny står bland annat älgmedaljong med tumpotatis och chokladmousse med smak av konjak

Svensk matlagningsserie från 2017. Sälens onsdagsvärd är spelmannen Anders, som till vardags är ambulanssjuksköterska. Morgan får åka med på en ambulansfärd som han sent ska glömma. Anders bjuder på lokala specialiteter som fesk a flöjtgrät och Vasaloppspannacotta

Svensk matlagningsserie från 2017. Sälenveckans andra värd är den våghalsiga Jennifer. Det blir både fartfylld skidåkning och dödsföraktande pulkastunts. Jennifer bjuder på bland annat rostas toppad med salsiccia-krisp och chokladbrownies med lemon curd-grädde

Svensk matlagningsserie från 2017. Veckans första värd i Sälen heter Emil och han tar oss med på både draghundsåkning och tjäderjakt. Man får hoppas att jaktlyckan är god eftersom att det står tjäderfilé med hasselbackspotatis och kantarellsås på menyn

Svensk matlagningsserie från 2017. Veckans finalvärd på Öckerö är underhållsteknikern Bengt som i det närmaste verkar ha dille på att polera både bilar och båtar. Även menyn är välputsad och innehåller rätter som Oxfilé med klyftpotatis och Bengansås samt hallonmousse

Svensk matlagningsserie från 2017. Öckeröveckans onsdagsvärd är tekniklektorn Olle, som på fritiden svidar om och blir en riktig rocker. Olle bjuder på en riktig fusionmeny bestående av rätter som Tostada de Cangrejo – friterade tortillas med krabbröra och bräserat sidfläsk i baobröd

Svensk matlagningsserie från 2017. Halv åtta beger sig till nästa del av landet och först ut på Öckerö är Ingrid. Här blir det både schlagerdans och spökjakt. På menyn står namnkunniga rätter som Tor på Holmens fisksoppa Farmor Anna-Lisas pannacotta

Svensk matlagningsserie från 2017. Det är dags för final i Kristianstad och för värdskapet står Catarina som jobbar i gårdsbutik. Hon tränar med sitt volleybollag och bjuder på en meny bestående av rätter som soppduo med smak av skog och rot samt bräserade oxkinder med sherrysås

Svensk matlagningsserie från 2017. Onsdagens värd i Kristianstad är globetrottern Pierre som delar med sig av packningstips och dansar loss till reggae. Matinspirationen kommer från hans resor och det bjuds på rätter som het tonfiskburgare och karibisk kyss av hallon & mango