Tagg: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2017. Finalen i Osby går i hårdrockens tecken då Petra står för bjudningen. Hon bjuder på bland annat kolgrillad sosida som serveras med ugnsrostade rotfrukter och cheesecake. Efter middagen avslöjas vem av de tävlande som kammar hem de 15 000 kronorna. ,

Svensk matlagningsserie från 2017. Fartdåren Jonas är den tredje värden i Osby och hemma hos honom får gästerna stifta bekantskap med en fårflock och prova på yxkastning. Hans meny består av skaldjurstoast, vildsvinskarré och punschglass. ,

Svensk matlagningsserie från 2017. Finalen i Tibro hålls hemma hos billackeraren Benny. Han bjuder på sin tolkning av toast skagen, oxrullader med rotfrukter och lingonpannacotta. Efter middagen avslöjas vem som är bästa amatörkocken i Tibro. ,

Svensk matlagningsserie från 2017. Fyra amatörkockar i Tibro tävlar och veckan startar med timmerbilsåkaren och traktorentusiasten Mattias. Han bjuder på rökt sik med romröra och viltburgare med pommes. Till efterrätt blir det tigerpudding. ,

Svensk matlagningsserie från 2018. Veckans andra värd är världens bästa Essingebo Victoria, som tar oss med på en cykeltur runt sin älskade ö. Hon bjuder sina middagsgäster på bland annat strimlad ryggbiff med tryffel- och kantarellrisotto och créme brûlée med rårörda hjortron

Svensk matlagningsserie från 2018. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och middag. Morgan Alling är speaker

Svensk matlagningsserie från 2018. Vinnare av denna Gävlevecka ska utses och det gör vi hemma hos projektledaren Fredrik, som har ett stort motorintresse. Till middag bjuds det på grytbrödstoast med chevre och honung till förrätt och biff med Dalälvssås till varmrätt