Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2022. Kvällens värd i Orsa är taxichauffören och energiknippet Monalis. För första gången i Halv åttas historia används en borr i matlagningen. För till förrätt serveras just borrad torsk och till varmrätt blir det kött gånger två.

Svensk matlagningsserie från 2022. I veckans final drar vi hem till egenföretagaren Axel som spelar både krocket och pingis. Till varmrätt bjuds det på Linguine all’aragosta, och efterrätten är en citronsorbet med mynta. Är det tillräckligt för att kamma hem segern?

Svensk matlagningsserie från 2022. Idag så bär det av till den före detta bartendern och varumärkeschefen Patrik. Till förrätt blir det grön papayasallad och till varmrätt Chashu Bao. Kommer gästerna att kunna släppa Patriks hemliga alter ego och njuta av maten?

Svensk matlagningsserie från 2022. Idag så beger vi oss hem till den glada pensionären Stefania, som älskar att babbla och dricka bubbel. Hon bjuder på smarriga rätter från den ungerska köket, med Paprikás Csirke till varmrätt och Madártej till dessert.

Svensk matlagningsserie från 2022. Veckans första värd i Stockholm är copywritern Kim, som är mer än redo för en liten ordvits-battle, samt gör oss sugna på tyngdlyftning. Till förrätt serveras det halstrade pilgrimsmusslor, och efterrätten blir en mustig chokladmousse.

Svensk matlagningsserie från 2022. Det bjuds upp till bosnisk folkdans när vi drar hem till veckans finalvärd Adnana. Gästerna behöver dock inte visa sina dansfärdigheter men bjuds däremot på Cufte med potatismos till varmrätt och äppeltårta till dessert.

Svensk matlagningsserie från 2022. Idag så tar vi vägen till lantbrukaren Mikael som ger oss en föreläsning om olika avförings konsistenser och vilket håll man swipear bäst på Tinder. Gästerna bjuds bland annat på Toast Alsen och vaniljglass på mango- och hallonspegel.