Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckans andra värd är den portugisiska sprintern Safira som bjuder på bläckfisk till förrätt vilket ser ut att göra gästerna lite nervösa. Till efterrätt blir det en fruktsallad som verkar vara långt ifrån den hederliga fruktstunden vi är vana vid. ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckofinalen sker hemma hos el-handlaren och trummisen Joachim, som tar oss med på en romantisk promenad vid vattenfallet Brudslöjan i Vargön. Till middag bjuds det på ostfyllda kroketter och viltburgare med lingonmajonnäs. ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Livsnjutaren Sandra är onsdagsvärd i Vänersborg, och förutom att slappa i jacuzzin så delar hon med sig av historierna bakom hennes tatueringar. Vi får även träffa hennes man Janne som just kommit hem från nattskiftet. ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Gästerna blir bjudna på halstrad pilgrimsmussla med papayasalsa som följs av rödvinsbräserad oxkind. Carlos, som till vardags klättrar på oljeplattformar, visar oss hur rugby går till såväl som drömmer sig tillbaka till hans nattklubbstid i Magaluf. . ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Havskräftor, Biff Wellington och minipavlova med bär står på menyn. Veckans första värd är energiknippet Katarina, som tycker att Vänersborg är världens bästa stad. Det gör att hennes jobb inom den lokala busstrafiken ännu mer fantastiskt. ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckans siste värd är lastbilschauffören Robin, som tar oss med och visar hur man tränar ett knattefotbollslag. Dessutom visar han hur man lär sig tricksen för att ta en helgrillad oxfilé med potatisterrin och picklad sparris ändå in i mål. ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Onsdagsvärden i Trosa är hälsoinspiratören Katarina som bor i ett hemsökt stationshus. Vi får lära oss om vinthundarnas natur och gästerna får dessutom ett välbehövligt hand-SPA innan det bjuds på toskansk lax med smörslungad färskpotatis. ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckans andra värd är Christine, som besöker Trosas mest exklusiva shoppingstråk, för att sedan visa upp sitt hem där varje rum har sitt eget tema. Gästerna får släppa loss sin konstnärliga ådra innan de hugger i på den lyxiga menyn. ,.

Svensk matlagningsserie från 2021. Den här veckan befinner vi oss i Trosa och först ut att stå för värdskapet är golfentusiasten Rolf som visar upp sin bästa sving. Dessutom får vi följa med på en tur med vespan genom den pittoreska orten. Rolf bjuder på pocherad sjötunga. ,.