Etikett: Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2021. Örnsköldsviks tisdagsvärd är Nils, en naturnära man som älskar att jogga i skogen. Han tillverkar även egna jaktknivar och bjuder såklart på vilt. Till förrätt blir det rökt älghjärta och till varmrätt älgfilé med västerbottenskroketter.

Svensk matlagningsserie från 2021. Det är final på västkusten och den hålls hos fabriksarbetaren Pernilla på Tjörn som visar oss runt på hennes jobb i sill- och kaviarfabriken. Som om det inte kunde blir mer västkustligt så bjuder hon gästerna på vitvinskokta musslor.

Svensk matlagningsserie från 2021. Onsdagen tillbringas på Orust där elektrikern och mångsysslaren Tommy står för värdskapet. Det bjuds på en och annan ordvits och två sorters rårakor till förrätt. Men vart har Tommy egentligen fått sin inspiration ifrån?

Svensk matlagningsserie från 2021. Tisdagens värdinna är Pia som bjuder in oss i sitt prylfyllda hem och vi får både träffa hennes näbbgädda Micki och hemmets egen polis. Till middag serveras det bland annat Pias egen version av gubbröra, nämligen tantröra.

Svensk matlagningsserie från 2021. Veckan på västkusten inleds hos vd:n Bengt som tar med oss på en tur i ett av alla hans vrålåk. Middagen går i västkust-anda och det bjuds på vit sparris med sandefjordsås och torskrygg med gratinerad havskräfta.

Svensk matlagningsserie från 2021. Tisdagskvällen i Stockholm tillbringas hos Melodie som är front office manager. Hon bor i ett hem som hon själv beskriver som att komma hem till Indiana Jones. Här blir det filippinskt tema med chicken adobo och Halo Halo.