Etikett: Vänner

Letandet efter pappan till Rachels bebis leder till en röd tröja som tillhör… Chandler har klantat sig och måste besöka ett annat bröllop för att få ihop bröllopsbilder. Monica kan inte hålla sig utan öppnar alla bröllopspresenter utan Chandler.

Alla undrar vem som är gravid och Monica kommer på sanningen. Joey försöker imponera på en Broadway-producent men går för långt. Ross försöker få en dans med en vacker ung kvinna men hamnar bara på dansgolvet med alldeles för unga kvinnor.

Det är nästan dags för bröllop och Chandler är försvunnen. Ross ger sig ut på jakt efter honom. Rachel och Pheobe försöker att distrahera Monica under tiden.

Monica sätter upp ett möte mellan Chandler och hans far, något som Chandler inte är förtjust i. Rachel är ursinnig över att hon är den enda som aldrig fått köra Monicas Porsche.

Det är bara fyra veckor kvar till bröllopet och Chandler och Monica har båda svårt att få till sina äktenskapslöften, och de tar till hjälp. Monica rådfrågar tjejerna och Chandler vänder sig till killarna.

Chandler blir förtjust i Monicas kusin och hon får istället bo hos Ross. Ross upptäcker att han är attraherad av sin kusin, och tycker att det hela känns väldigt jobbigt.

Joey nomineras för en ”Soapie” i en gala. Monica inser att hon aldrig kommer att dejta igen. Ross kommer på Chandler med att ha besökt en strippklubb, och Phoebe träffar en söt kille.

Monica avslöjar sin favoritaffär för brudklänningar för en annan kvinna, något som hon får ångra när hon behöver slåss med henne över samma klänning.