Etikett: Vänner

Elizabeths pappa kommer på besök och gillar inte att hon är ihop med Ross. För att inte få sparken från ett skådisjobb måste Joey lära robotskötaren hur man snackar med tjejer medan Phoebe skriver en avslöjande bok om Monica och Chandler.

Joey gör en lyckad audition för en tv-serie men Chandler glömmer att ge honom ett viktigt meddelande. Phoebe och Ross hjälper Joey med repliker och blir övertygade om att de är blivande stjärnskådisar.

Ross och hans nya flickvän Elizabeth ska åka på semester – tror han. Joeys kylskåp går sönder och han försöker få sina vänner att betala för det. Rachel behöver en dejt till en välgörenhetsbal men får för mycket hjälp att hitta en.

Ross går ut med en av sina studenter trots att han kan bli avskedad. Chandler känner en kvinnlig regissör och Joey vill att han ska fixa en roll åt honom, men Monica blir svartsjuk. Det brinner hos Phoebe och Rachel och de måste bo hos sina vänner.

Joey har inga pengar och ska därför vara med i ett medicinskt experiment, men han måste få tag på en tvillingbror. Rachel och Phoebe ska gå en självförsvarskurs men Ross tycker att de saknar lite total medvetenhet.

Chandler försöker få Monica att lämna Dr Roger och bli ihop med honom istället. Rachel hittar sin man i säng med grannens hundvakt. Ross och Carol har en trekant med Susan men Ross känner sig utanför.

Vännerna fantiserar om hur annorlunda deras liv hade kunnat bli: Ross skulle fortfarande vara gift med Carol och Rachel gift med tandläkaren Barry. Joey skulle vara såpastjärna och Chandler skulle vara en fattig författare.

Ve och fasa, det visar sig att Phoebe varit med i en mycket tvivelaktig film som bara går på mycket tvivelaktiga tv-kanaler! Rachels syster testar sina förförelsekonster på Ross. Gänget kommer på att Chandler inte kan gråta.

Rachels syster dyker plötsligt upp och går på dejt med Ross. Monica blir sjuk men vill inte erkänna det eftersom bara veklingar blir sjuka. Joey börjar ge bort mat gratis på Central Perk.

Ross får ett skämt publicerat i Playboy men Chandler hävdar att det är hans skämt. Monica ska avgöra dispyten och gör det brutalt. Joey börjar jobba som servitör på Central Perk men smiter iväg på audition, vilket inte är populärt.