Agenda – Del 11 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 11 av 18. Är det fritt fram att skriva vad som helst om kändisars privatliv efter kungaboken? Debatt mellan författaren Jan Guillou och Aftonbladets chefredaktör Jan Helin. Berlusconi i ny skandalaffär med 17-årig flicka – och nu börjar hans allierade få nog. Samtal med utrikeskorrespondenten Kristina Kappelin, som nästa vecka publicerar en bok om Italiens premiärminister. Klimatpessismen breder ut sig ett år efter fiaskot på toppmötet i Köpenhamn. Är hoppet ute för att rädda klimatet? I studion miljöminister Andreas Carlgren (C) och Stefan Fölster, klimatdebattör och chefekonom på Svenskt Näringsliv. Programledare: Marianne Rundström. Även i SVT1 senare idag, SVT2 8/11 och SVT2 10/11. Textat sid. 299.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.