Agenda – Del 12 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 12 av 18. Stor intervju med Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin som kommer till studion. Om krisen i partiet, framtiden, personstriderna och de politiska idéerna. Kommentar och analys av Mats Knutson, SVT och Lena Mellin, Aftonbladet. De löjliga terroristerna – nu kommer filmen som gör självmordsbombarna till ett skämt. Utdrag ur filmen The Four Lions som snart har Sverigepremiär och intervju med regissören och satirikern Chris Morris. Jemen har blivit ett centrum för al-Qaida – utrikesminister Carl Bildt om hur den globala terrorismen förändras. Programledare: Anna Hedenmo. Även i SVT1 senare i dag, SVT2 15/11 och SVT2 17/11. Textat sid. 299.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.