Agenda – Del 18 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler verkligen nära att inleda en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över...

Del 18 av 18. Maria Wetterstrand (MP) och Jan Björklund (FP) anklagar varandra för att vilja skapa en flumskola. De båda möts i debatt. Vilken kvinnosyn har de som kritiserar Mona Sahlins klädsel och person? Nisha Besara, chefredaktör Arena, Peter Wolodarski, Dagens Nyheter och Tommy Möller professor i statsvetenskap kommer till Agenda. Göran Hägglund (KD) har offentliggjort sin Spotify-lista. Men vad handlar låtarna om – Agenda har analyserat. Reportage om hur talibanerna tvingar unga pojkar att bli självmordsbombare. I studion Torbjörn Pettersson, ny ambassadör i Afghanistan. Programledare: Karin Hübinette. Även i SVT1 31/5, SVT2 1/6 och SVT2 2/6. Textat sid. 299. Visas i SVT Play.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *