Agenda – Del 9 av 18

Agenda - Har vi verkligen landa på månen? Var Hitler riktigt nära att starta en atombomb? Finns det en hemlig grupp av mäktiga människor som försöker ta över v...

Fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 9 av 18. I de nya teveformaten är det sex framför kameran och fylla som gäller. Hur tänker produktionsbolagen och hur får de deltagarna dit de vill? Agenda tittar bakom kulisserna. Inför det amerikanska kongressvalet – möt Obamarådgivaren Jennifer Granholm, guvernör i delstaten Michigan med rötter i den svenska landsbygden. Reportage från Michigan, där arbetslösheten bitit sig fast på 13 procent. Programledare: Marianne Rundström. Även i SVT1 senare i dag, SVT2 25/10 och SVT2 27/10. Textat sid. 299.

Columbo 1990: Columbo cries wolf & Agenda for murderCOLUMBO CRIES WOLF: När en kvinnlig chef för en tidning försvinner, riktar Columbo blickarna mot hennes affärspartnerAGENDA FOR MURDER: När en man med starka politiska kontatkter – och ett starkt motiv att mörda – är den sista att se en man som tros ha begått självmord i livet, misstänker Columbo att någonting inte står rätt till.

Agenda sänds på SVT2

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *