Ensam mamma söker – Del 6 säsong 4

Medan killarna gör sitt bästa för att charma våra ensamma mammor ser barnen till att granska grabbarna riktigt noga. – Träffar de min mamma ska de ju lära känna mig också, säger Lindas son André. – Kallar du min mamma för gumman? Det får du absolut inte göra! Det är ord och inga visor när killarna ska dejta mammorna med barnens granskande blickar på sig. Och i hemmamiljön märks det snabbt vilka grabbar som håller måttet och vilka som kanske ska få åka hem lite tidigare. Men det är inte alltid barnen är överens om hur det ligger till på kärleksfronten. – Jag tror inte mamma är riktigt kär än, säger Lindas son André efter en dejt mellan Linda och stekar-Janne. – Det tror jag! kontrar dock lillasyster Caroline bestämt. Men för mammorna är det trots allt viktigast vad de själva känner. Och förhoppningen om det där lilla extra blir starkare och starkare. – Klart jag vill ha lite fysisk kontakt med killarna, erkänner en av mammorna. Avsnitt 6 av 12.

Ensam mamma söker sänds på TV3

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *