Ensam mamma söker – Del 9 säsong 6

– Är det för att jag är polis eller? Jenny är både förundrad och frustrerad då hennes killar inte vågar visa några känslor. Bara ord, men ingen handling. – Jag vill se mer romantik i veckan, säger hon. MC-Danne plockar upp Jenny med motorcykeln och tar med henne hem till sig. Efter husesyn bär det av till skjutbanan för lerduveskytte. – Hon är polis och säkert galen i skjutvapen, säger han. Jenny vill att MC-Danne ska ta första steget och visa att han är intresserad av henne. – Jag vill att han ska ge mig en kyss! säger hon. Jenny får ta saken i egna händer och samlar sina tre friare för en tävling i en rad svåra och lekfulla grenar. Vinsten? En puss så klart. Jennifer tas med på en hisnande flygtur när hon hälsar på hemma hos Joakim i Malmö. – Jag trodde jag skulle dö, säger hon. Cecilia hälsar på hemma hos Håkan i Skåne och det visar sig att han har flera av hennes gamla möbler i sitt hem. – Håkan har ju känt till mig i några år, säger Cecilia. Efter Håkan träffar Cecilia Janne i Mjölby. Han har ordnat med spabesök, massage och bubbelbad. – Jag ser definitivt en framtid med Cecilia, säger han. Avsnitt 9 av 12.

Ensam mamma söker sänds på TV3

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *